Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Интуитивните технологии на XF правят всяко пътуване по-безопасно, по-свързано и по-приятно.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

От всеобхватни мултимедийни технологии до прецизно създадени аудиосистеми и интелигентни системи в помощ на водача - всеки XF е оборудван с иновативните и елегантно внедрени InControl технологии на Jaguar.

Конфигурирайте свой модел


INCONTROL

Наслаждавате се на най-новата интегрирана в автомобила информационно-развлекателна система и оставате свързани със своя XF и света, благодарение на InControl, набора усъвършенствани технологии на Jaguar. Интелигентните решения на системата InControl безпроблемно се интегрират с личните ви устройства, носители на данни и медийни файлове, като подобряват и обогатяват изживяването ви като водач и собственик на автомобила.

Play

Incontrol

TOUCH

TOUCH

Информационно-развлекателната система Touch е центърът за свързаност, контрол и забавление на XF. Нейният 8" сензорен екран с интуитивно сензорно управление и бутони с "плъзване" ви осигурява пълен контрол над множество функции, включително аудио системата, климатроника и навигацията.

Подобрявайки още повече Touch, пакетът Connect, който се предлага като допълнително оборудване, ви дава възможност да създавате Wi-Fi точка за достъп с помощта на антената на автомобила. Други характеристики включват многофункционално приложение, което ви позволява да следите и да си взаимодействате с XF от смартфона си.

**Допълнителна характеристика.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Издигайки технологията на XF до следващото ниво, Touch Pro предлага 10,2" сензорен екран със светкавични реакции. Характеристиките на Touch Pro включват гласово управление под формата на естествен диалог, 10 GB бордово устройство за съхранение на медийни файлове и изцяло нова интуитивна навигационна система с 2D или 3D карти, сателитни изгледи и функцията интуитивна навигация.

Освен че предлага всички характеристики на Connect, пакетът Connect Pro, който се предлага като допълнително оборудване, осигурява гама допълнителни услуги, които са налични само с този пакет. Уникалните характеристики включват online routing, която следи трафика в реално време, като ви гарантира завършване на вашето пътуване за възможно най-кратко време*.

**Допълнителна характеристика.

DUAL VIEW

DUAL VIEW

Опционалната технология Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различни медийни файлове на един и същ 10,2-инчов сензорен екран. Например, пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки със съраунд звук), а водачът може да гледа навигацията.

ИНТЕГРИРАНА В АВТОМОБИЛА WIFI МРЕЖА

ИНТЕГРИРАНА В АВТОМОБИЛА WIFI МРЕЖА

Предлаганите като допълнително оборудване пакети Connect или Connect Pro осигуряват Wi-Fi точка за безжичен достъп, която използва мощната външна антена на XF. Това позволява на пътниците да свържат безжично до осем устройства към Wi-Fi мрежата* на XF.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ С ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Съсредоточете се върху пътя благодарение на Head-up дисплея с лазерна технология на XF. Тази свръхмодерна система проектира важна информация на предното стъкло. Нейните ярки, чисти, генерирани с лазер изображения, запазващи яснота и при директна слънчева светлина, могат да извеждат данни за скоростта, навигацията, автопилота и да разпознават пътните знаци, където ги има.

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

12,3" виртуален инструментален дисплей с висока резолюция* на XF има изцяло нов графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност, за да превърне шофирането в още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или изцяло 3D изглед на карти в зависимост от личните си предпочитания.

*Предлага се като допълнително оборудване и само като част от InControl Touch Pro.

АУДИО

АУДИО

Отличните аудиосистеми на XF вдъхват живот на музиката ви. Стандартната аудиосистема на Jaguar създава акустичен обхват през 8 високоговорителя. За още по- усъвършенствано слушателско изживяване преминете на Touch Pro* и се насладете на една от опционалните системи Meridiаn, 380 W аудиосистема с 11 високоговорителя или опционалната 825 W аудиосистема със съраунд звук, предлагаща звук като на концерт от 17 високоговорителя. Всички те гарантират, че където и да седите вие и вашите пътници в XF, всички ще се наслаждавате на богато, обгръщащо аудио изживяване.