• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Интуитивните технологии на XF правят всяко пътуване по-безопасно, по-свързано и по-приятно.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

От всеобхватни мултимедийни технологии до прецизно създадени аудиосистеми и интелигентни системи в помощ на водача - всеки XF е оборудван с иновативните и елегантно внедрени технологии InControl на Jaguar.

Конфигурирайте свой модел

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

Разгледайте
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

INCONTROL1

Наслаждавате се на най-новата информационно-развлекателна система в автомобила и оставате свързани със своя XF и света, благодарение на InControl, гамата усъвършенствани технологии на Jaguar. Интелигентните решения на системата InControl безпроблемно се интегрират с личните ви устройства, носители на данни и медийни файлове, като подобряват и обогатяват изживяването ви като водач и собственик на автомобила.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

XF предлага като стандартно оборудване усъвършенстваната технология на системата Touch Pro с 10-инчов сензорен екран и бързи реакции. Функциите на Touch Pro включват гласово управление под формата на естествен диалог, навигационна система с 2D или 3D карти и функцията интуитивна навигация2.

DUAL VIEW

Опционалната технология Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различно съдържание на един и същ 10-инчов сензорен екран. Например, пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки със съраунд звук), а водачът може да гледа навигационните указания.3

WI-FI В АВТОМОБИЛА

WI-FI В АВТОМОБИЛА

Опционалният пакет Connect Pro осигурява Wi-Fi точка за достъп, която използва мощната външна антена на XF. Това позволява на пътниците да свържат безжично до осем устройства към Wi-Fi мрежата1 на XF.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ ⁵

Съсредоточете се върху пътя, благодарение на head-up дисплея с лазерна технология на XF. Тази свръхмодерна система проектира важна информация на предното стъкло. Нейните ярки, чисти, генерирани с лазер изображения, запазващи яснота и при директна слънчева светлина, могат да извеждат данни за скоростта, навигацията и автопилота на автомобила и да разпознават пътните знаци, където ги има.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача4 с висока резолюция предоставя важна информация за шофирането, включително навигационни насоки на цял екран с 3D карти точно там, където имате нужда от тях. Високата му резолюция гарантира максимална яснота, а усъвършенстваният процесор предоставя плавно движеща се графика с изключителна рязкост.

АУДИО

Аудиосистемата Jaguar (180 W) осигурява изключителен акустичен обхват през 8 високоговорителя. За усъвършенствано аудио изживяване изберете опционалната аудиосистема Meridian™ с мощност 380 W, 10 високоговорителя и двуканален субуфер или аудиосистемата със съраунд звук Meridian с мощност 825 W, 16 високоговорителя и двуканален субуфер. Където и да седите вие и вашите пътници в XF, всички ще се наслаждавате на богато, завладяващо аудио изживяване.

РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN

Съвременният награждаван дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

Конфигурирайте свой модел

1 Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни. Пакетът Connect Pro съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол. 
2 Secure Tracker е абонаментна услуга, която може да бъде удължена след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. 
3 Изисква Navigation Pro, CD/DVD плейър и аудиосистема Meridian™ /аудиосистема със съраунд звук MeridianTM ". 
4 Изисква Navigation Pro. 
5 Изисква соларно нискоемисийно стъкло. 

Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Проверете при вашия местен дилър за най-новата и специфична за вашия пазар информация. 
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.