Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ЕКСТЕРИОР

Изключително качество и майсторска изработка в съчетание със съвременeн британски дизайн превръщат XF в бизнес седан с характерна красота и динамичен лукс.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Забележете стегнатия и атлетичен екстериор. Красиво премерените извивки вдъхват живот на твърдия му характер. Уверената изправена предна решетка и високата изпъкналост на предния капак подсилват устрема му.

Конфигурирайте свой модел

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Зашеметяващият екстериорен дизайн на XF е естествено аеродинамичен. Неговите усъвършенствани форми подобряват управлението, динамиката и финеса. Дори изравнените фарове и странични електроуправляеми въздухозаборници са прецизно усъвършенствани чрез взискателни тестове на дизайна, за да се намали въздушното съпротивление и да се увеличи притискащата сила.

ЛИНИЯТА НА КРАСОТАТА

Профилът на седана XF с перфектни пропорции е подчертан от единствена елегантна арка, която минава по протежение на каросерията и достига кулминацията си в отличителните обгръщащи задни LED светлини с двоен кръгъл елемент, вдъхновен от F‑TYPE.

ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПРАКТИЧНОСТ

XF Sportbrake е още по-просторно, още по-практично допълнение на седана XF. Неговият дизайн предлага профил в стил „купе“ с мощно чувство за динамика. Аеродинамично изваяни страни, силна средна линия, плавно интегриран спойлер и задни LED светлини карат Sportbrake да изглежда толкова целеустремен, колкото и практичен.

ОТПРЕД

ОТПРЕД

Вдъхващата сигурност предна решетка и подчертана изпъкналост на предния капак подсилват увереното присъствие на XF.

ОТСТРАНИ

ОТСТРАНИ

Аеродинамичните линии на XF са прецизно усъвършенствани чрез продължителни тестове за максимална ефективност на въздушния поток на автомобила. От интегрираната форма на предната броня до фино издадения нагоре капак на багажника, всеки елемент работи в единство с останалите за намаляване на въздушното съпротивление при по-високи скорости.

ОТЗАД

ОТЗАД

XF демонстрира принципите на Jaguar за изчистен дизайн. Силни линии излъчват динамичен характер и увеличават възможностите на автомобила по отношение на аеродинамика, видимост, стабилност и безопасност.