• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ЕКСТЕРИОР

Изключително качество и майсторска изработка в съчетание със съвременен британски дизайн - XF е автомобил с отличителна красота и динамичен лукс.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

Забележете стегнатия и атлетичен екстериор. Красиво премерените извивки вдъхват живот на изявения му характер. Уверената изправена предна решетка и високата изпъкналост на предния капак подсилват устрема му.

Конфигурирайте свой модел

ЛИНИЯТА НА КРАСОТАТА

Профилът на седана XF с перфектни пропорции е подчертан от единствена елегантна арка, която минава по протежение на каросерията и достига кулминацията си в отличителните обгръщащи задни LED светлини с двоен кръгъл елемент, вдъхновен от F-TYPE.

Повече

ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПРАКТИЧНОСТ

XF Sportbrake е още по-просторно, още по-практично допълнение на седана XF. Неговият дизайн предлага профил в стил „купе“ с мощно чувство за динамизъм. Аеродинамично изваяни страни, силна средна линия, плавно интегриран спойлер и задни LED светлини карат Sportbrake да изглежда толкова целеустремен, колкото и практичен.

Повече
УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Зашеметяващият екстериорен дизайн на XF е естествено аеродинамичен. Неговите усъвършенствани форми подобряват управлението, динамиката и финеса. Дори изравнените фарове и странични електроуправляеми въздухозаборници са прецизно усъвършенствани чрез взискателни тестове на дизайна, за да се намали въздушното съпротивление и да се увеличи притискащата сила.

ОТПРЕД

ОТСТРАНИ

ОТЗАД

XF 300 SPORT

Джантите с металическо покритие в цвят Dark Satin Grey, налични в размери 19 и 20 инча, са ексклузивни за XF 300 SPORT. Съчетаните екстериорни детайли в същия цвят Dark Satin Grey допринасят за впечатляващия профил на автомобила.

РАЗГЛЕДАЙТЕ 300 SPORT
ОТЛИЧИТЕЛНИ LED ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ С J-ОБРАЗЕН КОНТУР

ОТЛИЧИТЕЛНИ LED ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ С J-ОБРАЗЕН КОНТУР

Адаптивните LED предни фарове* с отличителните дневни светлини с J-образен контур на Jaguar придават на XF забележително присъствие на пътя.

ХРОМИРАНИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ

ХРОМИРАНИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ

Мрежестите странични въздухозаборници с хромиран кант и гравиран надпис Jaguar придават на XF усещането за динамичен дизайн и латентна мощност.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изработен от еднокомпонентно парче стъкло, опционалният фиксиран панорамен покрив на XF Sportbrake с площ 1,6 м2 е най-големият в класа си и осигурява безпрепятствена гледка към небето.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЗАДНИ СВЕТЛИНИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ F-TYPE

ЗАДНИ СВЕТЛИНИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ F-TYPE

Един от многото фини финални щрихи на седана XF е уникална графика с тънки линии на отличителните LED задни светлини, вдъхновени от F-TYPE.

ЗАШЕМЕТЯВАЩА СВЕТЛИНА

ЗАШЕМЕТЯВАЩА СВЕТЛИНА

Задните LED светлини на XF Sportbrake имат елегантен единичен кръгъл елемент, вдъхновен от F-TYPE, в центъра на своя дизайн. Това ги прави мигновено разпознаваеми и през деня, и през нощта.

Съвременният, отличен с награди дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

Конфигурирайте свой модел

1 Опционална характеристика. 
2 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация.