• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE

Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, произвеждан някога от JAGUAR.

КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 135 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4.8 при механична трансмисия
От 5.1 при автоматична трансмисия

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СПОРТНИЯ СЕДАН

Със своя уверен изглед и пъргаво управление XE се разпознава мигновено като Jaguar. Усеща се като Jaguar, управлява се като Jaguar - XE е Jaguar истински Jaguar.

Конфигурирайте свой

ИКОНОМИЧНОСТ И ДИНАМИКА

XE пори въздуха с коефициент на съпротивление от едва 0,26. Тази аеродинамична способност се допълва от капацитета на двигателя. 2,0-литровият 4-цилиндров бензинов двигател Ingenium с 300 к.с. и турбокомпресор осигурява изключителна използваема мощност и въртящ момент. За отлично ускорение и безпроблемно изпреварване максималният въртящ момент е наличен между 1 500 и 4 500 об./мин.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИЯТА НА ДВИГАТЕЛЯ

ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

XE моментално грабва окото, изпъквайки сред конкуренцията с великолепните пропорции и изчистени повърхности, които представляват същността на дизайна на Jaguar.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ТЕХНОЛОГИЯ INCONTROL

InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия XE с външния свят. InControl включва интуитивни и модерни интегрирани технологии, които дават възможност на всеки да извлече максималното от пътуването. 10-инчовият екран на системата Touch Pro в средата на централната конзола поддържа управление с плъзгане и увеличаване с пръсти и предлага богато аудио-визуално забавление и навигация.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

XE: ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ИЗБОР

Предлагайки иновативни и интелигентни технологии, за да осигури минимални разходи за поддръжка, както и конкурентни застрахователни оценки - XE наистина е по-интелигентният избор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

РЕЙТИНГ ЗА НАЙ-ДОБЪР АВТОМОБИЛ В КЛАСА ОТ EURO NCAP

XE не само получи максималния 5-звезден рейтинг за безопасност, но по време на тестовете той беше най-безопасният автомобил в категорията „Голям семеен автомобил“, триумфирайки на престижните награди на Euro NCAP „Най-добър автомобил в класа за 2015 г.“ 

За да постигне най-добри нива на безопасност в класа и да получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете на Euro NCAP, XE предлага изключителна защита при сблъсък, отбелязвайки високи резултати във всички категории, включително „Безопасност на пътниците“ и „Безопасност на пешеходците“. 

XE е оборудван с редица активни системи за безопасност, включително Аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
XE ЗА БИЗНЕСА

XE ЗА БИЗНЕСА

XE е проектиран от горе до долу с мисъл за нуждите на бизнеса. Той осигурява конкурентни общи разходи за притежаване с емисии CO2 от 106 г/км и разход на гориво от 4,1 л/100 км.

XE LANDMARK EDITION

Проектиран да изпъква, с уникален стил на каросерията и ексклузивни 18-инчови джанти.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XE LANDMARK EDITION

ГАМАТА JAGUAR XE

Открийте своя собствен баланс между икономичност, динамика и лукс с гамата модели на XE.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ XE
XE SV PROJECT 8

XE SV PROJECT 8

Най-екстремният мощен Jaguar до сега.

XE PURE

Същността на XE - динамика, фокусирана върху водача, с легендарния финес на Jaguar.

XE PRESTIGE

За допълнителен лукс с интериор, красиво изработен от най-добрите материали.

XE PORTFOLIO

Кулминацията в лукса на XE, с елегантност и изисканост в основата.

XE R-SPORT

Изявен спортен стил със спортен екстериор и регулируеми спортни седалки с 8 степени.

XE LANDMARK EDITION

Нова, ексклузивна комбинация от динамичен спортен стил и финес.

XE 300 SPORT

Стилният и уверен избор, с уникална комбинация от зашеметяващи детайли на дизайна.

XE S

Неподправена спортна динамика с невероятен 3,0-литров двигател V6 с 380 к.с. и компресор суперчарджър.

* Когато разпространяваме InControl, някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места. Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.