Logo jaguar mobile

XE

Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, произвеждан някога от Jaguar.
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,2 при механична трансмисия
От 4,7 при автоматична трансмисия

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СПОРТНИЯ СЕДАН

Със своя уверен изглед и пъргаво управление XE се разпознава мигновено като Jaguar. Усеща се като Jaguar, управлява се като Jaguar – XE е Jaguar до мозъка на костите си.

Запазете тест драйв

ИКОНОМИЧНОСТ И ДИНАМИКА

С коефициент на въздушно съпротивление от Cd. 0,26 XE разцепва въздуха, за да подобри икономичността и финеса. От пълното въодушевление на двигател V6 с компресор суперчарджър, достигащ до 250 км/ч, до икономичните емисии на CO2 от едва 99 г/км, гамата двигатели удовлетворява всякакъв стил на шофиране.

ТЕХНОЛОГИИ НА ДВИГАТЕЛЯ НА ХЕ
Play

ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

XE моментално грабва окото, изпъквайки сред конкуренцията с великолепните пропорции и изчистени повърхности, които представляват същността в дизайна на Jaguar.

Разгледайте дизайна на XE

INCONTROL

InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия XE с външния свят. Изберете от двете информационно-развлекателни системи InControl: Touch, налична във всеки XE, или по-усъвършенстваната мощна нова автомобилна информационно-развлекателна система Touch Pro*.

*Когато разпространяваме InControl, някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с уебсайта на Land Rover за вашата страна или местния дилър на Land Rover за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия дилър. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

XE: ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ИЗБОР

Предлагайки иновативни и интелигентни технологии, за да осигури минимални разходи за поддръжка, както и конкурентни застрахователни оценки - XE наистина е по-интелигентният избор.

Конфигурирайте свой модел

РЕЙТИНГ ЗА НАЙ-ДОБЪР АВТОМОБИЛ В КЛАСА ОТ EURO NCAP

XE не само получи максималния 5-звезден рейтинг за безопасност, но е и официално най-безопасният автомобил в категорията голям семеен автомобил, триумфирайки на престижните награди на Euro NCAP "Най-добър автомобил в класа за 2015 г."

За да постигне най-добри нива на безопасност в класа и да получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете на Euro NCAP, XE предлага изключителна защита при сблъсък, отбелязвайки високи резултати във всички категории, включително „Безопасност на пътниците“ и „Безопасност на пешеходците“.

XE е оборудван с гама активни системи за безопасност, включително Автономна аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

Научете повече
XE ЗА БИЗНЕСА

XE ЗА БИЗНЕСА

XE е проектиран от горе до долу с мисъл за нуждите на бизнеса. Той осигурява конкурентни общи разходи по поддръжката с емисии CO2 от 99 г/км, разход на гориво от 3,8 л/100 км и до 34 000 км или 2 години преди сервизно обслужване.

Изберете между пет модела

Открийте своя собствен баланс между икономичност, динамика и лукс с гамата модели на XE.

Изберете вашия модел

XE PURE

Същността на XE - динамика, фокусирана върху водача, с легендарния финес на Jaguar.

XE PRESTIGE

За допълнителен лукс с интериор, красиво изработен от най-добрите материали.

XE PORTFOLIO

Кулминацията в лукса на XE, с елегантност и изисканост в сърцевината.

XE R-SPORT

Уверен спортен стил със спортен екстериор и регулируеми спортни седалки с 8 степени.

XE S

Неподправена спортна динамика с невероятен 3,0-литров двигател V6 с 380 к. с. и компресор суперчарджър.