• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE S

Задвижван от невероятен 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и 380 к. с., това наистина е върховият XE.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 194 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

От 8,1 при автоматична трансмисия

Това е върховия спортен седан XE. Комбинацията от 3,0-литров двигател V6 с 380 к.с. и компресор суперчарджър от серията F-TYPE с каросерията на XE, типична за спортен седан, създава уникално съчетание от мощност и практичност.

Конфигурирайте свой

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

С избор между три цветови теми и единадесет фурнира и покрития можете да създадете перфектния интериор за своя XE.

КОМПЛЕКТ ЗА КАРОСЕРИЯ JAGUAR XE S

КОМПЛЕКТ ЗА КАРОСЕРИЯ JAGUAR XE S

Комплектът за каросерия S е стандартно оборудване и прави XE S толкова отличим визуално, колкото и при шофиране. Той включва брони в цвета на каросерията, странични прагове в цвят Gloss Black, задна престилка в цвят Gloss Black и изваян заден спойлер.

ДВИГАТЕЛ V6

ДВИГАТЕЛ V6

Бензиновият двигател на XE S е същото туптящо сърце, както в F‐TYPE. Под изящните линии на предния капак е монтиран винтов компресор суперчарджър за по-компактни размери. С феноменалните си 380 к.с. той ускорява XE S от 0 до 100 км/ч само за 5,0 секунди.

ПО-СПОРТЕН ИНТЕРИОР

ПО-СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Спортната тема продължава в купето с емблемата S на волана и металните пластини на праговете. Набор от фурнири от Dark Oak, Piano Black или Carbon Fibre още повече допълват динамичния характер на XE S.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА XE S

Разгледайте спецификациите на XE S на Jaguar.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE S

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE S наистина свой.

Разгледайте аксесоари