• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE R-SPORT

По-дързък и по-уверен, XE R‑Sport разкрива безпогрешно разпознаваемия си спортен характер отвътре и отвън, с вълнуващо съчетание на стил и пъргавина.

КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 135 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4.8 при механична трансмисия
От 5.1 при автоматична трансмисия

XE R‑Sport издига спортната мощ на XE на следващо ниво. С уверен стайлинг, включващ 18-инчови алуминиеви джанти и уникален комплект за каросерията R‑Sport, XE R‑Sport предлага и спортно окачване* като стандартно оборудване. С възможност за избор на двигатели можете да конфигурирате R‑Sport да отговаря напълно на начина ви на живот. 

*Освен AWD

Конфигурирайте свой

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

С избор между три цветови теми и единадесет фурнира и покрития можете да създадете перфектния интериор за своя XE.

КОМПЛЕКТ ЗА КАРОСЕРИЯ

КОМПЛЕКТ ЗА КАРОСЕРИЯ

Благодарение на уникалния комплект за каросерия на XE R‑Sport, спортното потекло на Jaguar е безпогрешно разпознаваемо. Комплектът включва спортна предна броня с хромирани маски Satin Chrome, странични прагове в цвета на каросерията, заден спойлер и хромирани странични въздуховоди Satin Chrome с емблема R-Sport.

18-ИНЧОВИ ДЖАНТИ*

18-ИНЧОВИ ДЖАНТИ*

18-инчови алуминиеви джанти Star с 5 спици подчертават мощния вид на XE R‑Sport.

*17-инчови джанти се предлагат като стандартно оборудване при e-Performance.

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Купето отразява динамичния характер на XE R-Sport. Спортните седалки се предлагат в гама от цветове, вдъхновени от състезателните модели, както и с волан и пластини на праговете с логото R-Sport. Тапицерията на интериора е Luxtec, с вложки от техническа мрежа.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА XE R‑SPORT

Разгледайте спецификациите на XE R-Sport на Jaguar.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE R-SPORT

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE R-Sport наистина свой.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ