Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE PURE

Същността на XE. Свръхмодерни технологии, динамика, фокусирана върху водача, истински финес на Jaguar.
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,2 при механична трансмисия
От 4,7 при автоматична трансмисия

XE PURE

XE Pure съчетава стила на спортен седан с перфектни пропорции, усъвършенствана динамика на шофиране, ефективност и мощност. С възможност за избор на двигатели, автоматична или механична трансмисия и задвижване както на задните, така и на всички колела, има XE Pure за всеки начин на живот.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

С избор между три цветови теми, можете да създадете перфектния интериор за своя XE.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

От изваяния преден капак с характерен дизайн чак до отличителните задни хълбоци -­ един поглед върху XE Pure и знаете, че това може да е само Jaguar.

ДИНАМИЧНО ШАСИ

ДИНАМИЧНО ШАСИ

XE Pure се отличава с пъргави реакции и динамично поведение на пътя, като същевременно гарантира комфортно пътуване. Усъвършенстваните системи за предно и задно окачване допълват шаси, което постига превъзходно съчетание на спорен дух и финес.

ОЛЕКОТЕНА АЛУМИНИЕВА АРХИТЕКТУРА

ОЛЕКОТЕНА АЛУМИНИЕВА АРХИТЕКТУРА

Пестейки тегло без да прави компромис с издържливостта, изключително здравата каросерия на XE Pure осигурява много висока коравина на усукване, поддържаща прецизно управление. Това спомага за постигане на оптимално разпределение на теглото, близо 50:50. Олекотената конструкция намалява разхода на гориво и CO2 емисии, като същевременно дава възможност на гамата XE да постигне всичко - от емисии от едва 99 г/кг до максимална скорост от 250 км/ч.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XE PURE

Разгледайте техническите характеристики на XE Pure на Jaguar.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE PURE

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE Pure наистина свой.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ