• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE PRESTIGE

Добавяйки още повече лукс, XE Prestige създава съвременно пространство чрез най-добрите материали и майсторска изработка.

КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 135 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4.8 при механична трансмисия
От 5.1 при автоматична трансмисия

XE Prestige поставя твърд акцент върху модерния лукс. Седалки с тапицерия от зърнеста кожа и фурнир от полиран алуминий изразяват съвременния характер на автомобила и старателното внимание към детайла. С възможност за избор на двигатели и трансмисии, задвижване на задните колела или задвижване на всички колела и набор от други опции можете да създадете XE Prestige, който е точно за вас.

Конфигурирайте свой

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

С избор между три цветови теми и единадесет фурнира и покрития можете да създадете перфектния интериор за своя XE.

СЕДАЛКИ С ТАПИЦЕРИЯ ОТ ЗЪРНЕСТА КОЖА

СЕДАЛКИ С ТАПИЦЕРИЯ ОТ ЗЪРНЕСТА КОЖА

Седалките с тапицерия от зърнеста кожа в XE Prestige имат 8х8-степенно ръчно регулиране и електроуправляемо регулиране на наклона на облегалката като стандартна характеристика.

КОНТРАСТЕН ШЕВ

КОНТРАСТЕН ШЕВ

Качеството и превъзходната майсторска изработка на Jaguar лежат в основата на XE Prestige. Двойният шев придава издръжливост, а кожата на седалките и отделенията на вратите може да се комбинират с контрастен шев.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА XE PRESTIGE

Разгледайте спецификациите на XE Prestige на Jaguar.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE PRESTIGE

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE Prestige наистина свой.

Разгледайте аксесоари