Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE PRESTIGE

Добавяйки още повече лукс, XE Prestige създава съвременно пространство чрез най-добрите материали и майсторска изработка.
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,2 при механична трансмисия
От 4,7 при автоматична трансмисия

XE PRESTIGE

XE Prestige поставя твърд акцент върху модерния лукс. Седалки с кожа Grained и фурнир от полиран алуминий изразяват съвременния характер на автомобила и старателното внимание към детайла. С възможност за избор на двигатели и трансмисии, задвижване на задните колела или задвижване на всички колела и набор от други опции можете да създадете XE Prestige, който е точно за вас.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

С избор между три цветови теми и осем фурнира и апретури, можете да създадете перфектния интериор за своя XE.

СЕДАЛКИ С КОЖА Grained

СЕДАЛКИ С КОЖА Grained

Седалките с кожа Grained в XE Prestige имат 8х8-степенно ръчно регулиране и електроуправляемо регулиране на наклона като стандартно оборудване.

КОНТРАСТЕН ШЕВ

КОНТРАСТЕН ШЕВ

Качеството и превъзходната майсторска изработка на Jaguar лежат в основата на XE Prestige. Двойният шев придава издръжливост, а кожата на седалките и отделенията на вратите може да се комбинират с контрастен шев.

МЕТАЛНИ ПРАГОВЕ

МЕТАЛНИ ПРАГОВЕ

Стилни метални пластини предпазват праговете на вратите на вашия XE Prestige и същевременно подобряват стила на интериора.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XE PRESTIGE

Разгледайте техническите характеристики на XE Prestige на Jaguar.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE PRESTIGE

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE Prestige наистина свой.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ