• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XE 300 SPORT

Стил, стабилност и въодушевяваща динамика. Шедьовър на британската семплост.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 153 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

От 6,7 при автоматична трансмисия

Горд да продължи традицията на Jaguar за дързък британски дизайн и спортна динамика. В основата на XE 300 SPORT лежи 2,0-литров двигател Ingenium с турбокомпресор, предоставящ 300 к.с.

Конфигурирайте свой

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

XE 300 SPORT е проектиран да се отличава. От канта на предната решетка и задния спойлер в цвят Dark Satin Grey до двете уникални опции за джанти - усещане за съвременност, където и да погледнете.

ЛОГО 300 SPORT

ЛОГО 300 SPORT

Предната решетка, капакът на багажника и спирачните апарати носят ексклузивното лого 300 SPORT.

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Седалките с релефни надписи имат жълт контрастен двоен шев, който идеално акцентира интериора. Брандираните мокетни стелки и метални пластини на праговете - и двете уникални за XE 300 SPORT - допълват пространството.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ВОЛАН

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ВОЛАН

Инстинктивните бутони са на една ръка разстояние. Воланът с три спици приютява най-употребяваните функции и е облицован с мека зърнеста кожа. Той има и надпис 300 SPORT и отличителен жълт контрастен шев.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА XE 300 SPORT

Разгледайте спецификациите на XE 300 SPORT на Jaguar.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ XE 300 SPORT

С гамата ни опции и аксесоари можете да направите XE 300 SPORT наистина свой.

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ