Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ИНТЕРИОР

Фокусиран, прецизен и красиво изработен. XE е вдъхновяващо място за водача и пътниците.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

В момента, в който се плъзнете в обгръщащите тялото седалки, веднага ще почувствате XE - в един Jaguar те са разположени ниско. Повдигнатата централна конзола до вас подсилва усещането, че сте в кокпит, а стъпаловидното арматурно табло елегантно се отдалечава. Всеки контролен бутон е на върха на пръстите ви.

Конфигурирайте свой модел

ЛУКСОЗНО АРМАТУРНО ТАБЛО

Уникалното стъпаловидно арматурно табло на XE грациозно се отдалечава от вас, създавайки усещане за простор.

XE ОЖИВЯВА

XE ОЖИВЯВА

Пулсиращият бутон Start на XE създава емоционална връзка между вас и автомобила. Ритъмът от 72 пулсации в минута е същият като на ягуар в покой. С натискане на бутона Start, XE оживява, стрелките скачат, двигателят заръмжава. При моделите с автоматична трансмисия, JaguarDrive Control се повдига, сякаш за поздрав.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Имате пълна свобода да създадете свой уникален изглед и усещане в купето на XE. Ние осигуряваме модерните материали с премиум качество и педантична майсторска изработка, а вие ни казвате как желаете да изглежда вашият идеален интериор. Предлагат се елегантни модерни фурнири, заедно с висококачествени текстилни и кожени тапицерии, които допълват гамата от цветови теми.

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

В целия XE естествените форми на архитектурата на интериора са в унисон с широката гама съвременни или традиционни материали и покрития. Въздушни отвори в цвят Satin Chrome оформят двата края на арматурното табло на XE, сгушени в облицовката на вратите. Със задна подсветка с опцията амбиентно интериорно осветление на XE, те подчертават както широчината на купето, така и изключителното ни внимание към детайлите.

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

С дължина от 4 672 мм и широчина от 1 850 мм (без огледалата), XE може удобно да побере трима възрастни пътници на задните седалки. А с вместимост на багажника от 455 литра, има достатъчно пространство и за багаж.