Logo jaguar mobile

ИНТЕРИОР

Фокусиран, прецизен и красиво изработен. XE е вдъхновяващо място за водача и пътниците.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

В момента, в който се плъзнете в обгръщащите тялото седалки, веднага ще почувствате XE - в един Jaguar те са разположени ниско. Повдигнатата централна конзола до вас подсилва усещането, че сте в кокпит, а стъпаловидното арматурно табло елегантно се отдалечава. Всеки контролен бутон е на върха на пръстите ви.

Конфигурирайте свой модел

ЛУКСОЗНО АРМАТУРНО ТАБЛО

Уникалното стъпаловидно арматурно табло на XE грациозно се отдалечава от вас, създавайки усещане за простор.

XE ОЖИВЯВА

XE ОЖИВЯВА

Пулсиращият бутон Start на XE създава емоционална връзка между вас и автомобила. Ритъмът от 72 пулсации в минута е същият като на ягуар в покой. С натискане на бутона Start, XE оживява, стрелките скачат, двигателят заръмжава. При моделите с автоматична трансмисия, JaguarDrive Control се повдига, сякаш за поздрав.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Имате пълна свобода да създадете свой уникален изглед и усещане в купето на XE. Ние осигуряваме модерните материали с премиум качество и педантична майсторска изработка, а вие ни казвате как желаете да изглежда вашият идеален интериор. Предлагат се елегантни модерни фурнири, заедно с висококачествени текстилни и кожени тапицерии, които допълват гамата от цветови теми.

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИТЕ НА ДИЗАЙНА

В целия XE естествените форми на архитектурата на интериора са в унисон с широката гама съвременни или традиционни материали и покрития. Въздушни отвори в цвят Satin Chrome оформят двата края на арматурното табло на XE, сгушени в облицовката на вратите. Със задна подсветка с опцията амбиентно интериорно осветление на XE, те подчертават както широчината на купето, така и изключителното ни внимание към детайлите.

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

С дължина от 4 672 мм и широчина от 1 850 мм (без огледалата), XE може удобно да побере трима възрастни пътници на задните седалки. А с вместимост на багажника от 455 литра, има достатъчно пространство и за багаж.