• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ИНТЕРИОР

Фокусиран, прецизен и красиво изработен. XE е вдъхновяващо място за водача и пътниците.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

В момента, в който се плъзнете в обгръщащите тялото седалки, веднага ще почуствате XE - в един Jaguar те са разположени ниско. Повдигнатата централна конзола до вас подсилва усещането, че сте в кокпит, а стъпаловидното арматурно табло елегантно се отдалечава. Всеки контролен бутон е на върха на пръстите ви.

Конфигурирайте свой модел

РАЗЛИКАТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

РАЗЛИКАТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

XE 300 SPORT не следва тенденциите, а ги задава. Жълтият контрастен двоен шев представлява дързък отличителен елемент в интериора, като му придава уникален спортен вид.

ЛУКСОЗНО АРМАТУРНО ТАБЛО

Уникалното стъпаловидно арматурно табло на XE грациозно се отдалечава от вас, създавайки усещане за простор.

XE ОЖИВЯВА

XE ОЖИВЯВА

Пулсиращият бутон Start на XE създава емоционална връзка между вас и автомобила. Двойният ритъм от 72 пулсации в минута е същият като на ягуар в покой. Натиснете бутона Start и XE оживява, стрелките скачат*, двигателят заръмжава. При моделите с автоматична трансмисия, JaguarDrive Control се повдига, сякаш за поздрав.

*Движението на стрелките не е налично, когато е избран опционалният интерактивен дисплей за водача.

НАЙ-ФИНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Нашите кожи идват от най-добрите доставчици в Обединеното кралство и Италия и притежават естествена, кадифена мекота. Двойният шев на кожата не само подсилва здравината ѝ, но се предлага и в контрастиращи цветове, които подчертават луксозния интериор на XE.

Конфигурирайте свой модел
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Имате пълна свобода да създадете свой уникален изглед и усещане в купето на XE. Ние осигуряваме модерните материали с премиум качество и педантична майсторска изработка, а вие ни казвате как желаете да изглежда вашият идеален интериор. Предлагат се елегантни модерни фурнири, заедно с висококачествени текстилни и кожени тапицерии, които допълват гамата от цветови теми.

СПОРТНИ СЕДАЛКИ 300

Благодарение на обгръщащите тялото спортни седалки с надпис 300 SPORT и впечатляващ жълт контрастен шев, интериорът на XE 300 SPORT изглежда и създава усещане за ексклузивност.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XE 300 SPORT
ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

В целия XE естествените форми на архитектурата на интериора са в унисон с широката гама съвременни или традиционни материали и покрития. Въздуховоди в цвят Satin Chrome оформят двата края на арматурното табло на XE, сгушени в облицовката на вратите. Със задна подсветка с опцията за амбиентно интериорно осветление на XE, те подчертават както широчината на купето, така и изключителното ни внимание към детайлите.

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

КОМФОРТ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

С дължина от 4 672 мм и широчина от 1 850 мм (без огледалата), XE може удобно да побере трима възрастни пътници на задните седалки. А с вместимост на багажника от 455 литра, има достатъчно пространство и за багаж.

СТАНДАРТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В КУПЕТО

СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ В КУПЕТО

Ергономичното оформление предлага практични пространства за съхранение на вещи в купето на XE. Има място за съхранение на слънчеви очила в конзолата над главата, поставка с размерите на смартфон на централната конзола, обемна, удобна кутия до подлакътника и допълнително пространство за съхранение във всяка врата.

ОТДЕЛЕНИЯ НА ВРАТИТЕ

ОТДЕЛЕНИЯ НА ВРАТИТЕ

Големите отделения на предните и задни врати поддържат спретнато купето на XE и осигуряват полезно пространство за съхранение на вещи.

2 КОНТАКТА X 12V

2 КОНТАКТА X 12V

XE включва 2 контакта х 12V като стандартно оборудване - идеален вариант, когато се нуждаете от зареждане на няколко устройства.

Гамата XE съчетава динамика, усъвършенствани технологии и отличителен дизайн, допълнени от олекотената алуминиева архитектура. Създайте своя перфектен XE с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте свой модел