• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ В JAGUAR XE

XE е оборудван с най-новите технологии, за да ви осигури постоянна безопасност, забавление и свързаност.

ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

От всеобхватни мултимедийни технологии до прецизно създадени аудиосистеми и интелигентни системи в помощ на водача - XE предлага изобилие от иновативни и елегантно внедрени технологии.

Конфигурирайте свой модел
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Усъвършенствайки технологията на XE до най-високо ниво, Touch Pro предлага 10-инчов сензорен екран със светкавични реакции. Функциите на Touch Pro включват програмируем начален екран и взаимодействие под формата на естествен диалог.

DUAL VIEW*

Технологията Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различни медийни файлове на един и същ 10-инчов сензорен екран. Например пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки), а водачът може да гледа навигацията.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА*

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА*

12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача с висока резолюция на XE има графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност, за да превърне шофирането в още по-голямо удоволствие. Програмируем, за да удовлетворява личните ви предпочитания, той ви позволява да изберете между 4 теми на дисплея и режим на показване на картите.

WI-FI ТОЧКА ЗА ДОСТЪП

WI-FI ТОЧКА ЗА ДОСТЪП

Свързвайки се с местната 4G мрежа чрез мощната външна антена на XE, Wi-Fi точката за достъп държи вас и пътниците ви свързани. До 8 устройства могат да се използват едновременно, което позволява на всеки да поддържа връзка с работата и личния си живот и да се забавлява, докато пътува.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Предлаганият като допълнителна опция Head-Up дисплей (HUD) с лазерна технология прожектира важна информация на предното стъкло. Когато са налични, данни от системата за разпознаване на пътните знаци, скоростта на автомобила, индикации на навигационната система и автопилота се прожектират ясно дори при пряка слънчева светлина. HUD ви помага да сведете до минимум времето, в което отклонявате поглед от пътя, за да видите инструменталния клъстер.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

Още
АУДИО

АУДИО

XE предлага гама усъвършенствани аудиосистеми, включително 125-ватовата аудиосистема с 6 високоговорителя на Jaguar. Meridian AudioTM осигурява по-добро аудио изживяване. Изберете между аудиосистема Meridian и аудиосистема със съраунд звук Meridian. С 825-ватовата аудиосистема със съраунд звук Meridian, където и да седнете, ще се наслаждавате на богато, обгръщащо аудио изживяване, благодарение на 16 високоговорителя и субуфер.

ФУНКЦИИ ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ И УЧАСТИЕ В ПЪТНОТО ДВИЖЕНИЕ

XE предоставя гама от функции в помощ на водача на върха на пръстите ви, за да направи всяко пътуване по-безопасно преживяване. Използвайки последните иновативни технологии, тази гама от функции ви помага да избегнете потенциални сблъсъци и да се справяте с редица различни сценарии на шофиране.

АВТОНОМНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА**

Ако отчете вероятност от катастрофа, XE предупреждава водача със звуков сигнал за предстоящ сблъсък. Следват визуални предупреждения на инструменталния клъстер. Ако водачът не вземе мерки, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък. 

** Стандартна функция (в зависимост от пазара).

Още

Гамата XE съчетава динамика, усъвършенствани технологии и отличителен дизайн, допълнени от олекотената алуминиева архитектура. Създайте своя перфектен XE с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте свой модел