Logo jaguar mobile

ТЕХНОЛОГИИ

XE е оборудван с най-новите технологии, за да ви осигури постоянна безопасност, забавление и свързаност.

ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

От всеобхватни мултимедийни технологии до прецизно създадени аудио системи и интелигентни системи в помощ на водача - XE предлага изобилие от иновативни и елегантно внедрени технологии.

Конфигурирайте свой модел

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

TOUCH

TOUCH

Командният център на XE се нарича Touch. Неговият 8" сензорен екран с интуитивно сензорно управление и бутони с "плъзване" ви осигурява пълен контрол над множество функции, включително аудио системата, климатроника и сателитната навигация.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Усъвършенствайки технологията на XE до най-високо ниво, Touch Pro* предлага 10,2" сензорен екран със светкавични реакции. Характеристиките на Touch Pro включват изцяло нова интуитивна навигационна система**, взаимодействие под формата на естествен диалог и 10 GB бордово устройство за съхранение на медийни файлове.

DUAL VIEW

DUAL VIEW

Опционална само при Touch Pro, технологията Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различни медийни файлове на един и същ 10,2-инчов сензорен екран. Например, пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки), а водачът може да гледа навигацията.

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ**

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ**

12,3-инчовият виртуален инструментален дисплей с висока резолюция* на XE има изцяло нов графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност, за да превърне шофирането в още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или изцяло 3D изглед на карти в зависимост от личните си предпочитания.

**Предлага се като допълнително оборудване и само като част от Touch Pro.

INCONTROL APPS*

INCONTROL APPS*

InControl Apps ви позволява да използвате разнообразни приложения за смартфон, оптимизирани за ползване в автомобила, на вашия сензорен екран. С постоянно разширяваща се гама услуги, InControl Apps ви помага да планирате своето пътуване, да организирате следващата си среща и да откривате света около вас.

CONNECT

CONNECT

Издигайки свързаността на вашия XE на следващото ниво, Connect ви предоставя възможността да създавате Wi-Fi точка за безжичен достъп с помощта на антената на автомобила. Други характеристики включват многофункционално приложение, което ви позволява да следите и да си взаимодействате с XE от смартфона си.

CONNECT PRO*

CONNECT PRO*

За да подобри Touch Pro, опционалният Connect Pro включва InControl Apps, приложението за смартфон Remote Premium, Wi-Fi точка за достъп и Pro Services, включително информация за трафика в реално време. Характеристиките включват синхронизиране на любимите ви пътувания в интегрираната в автомобила навигационната система Touch Pro Navigation, приложението Route Planner на смартфона ви и уебсайта Route Planner.

SECURE TRACKER*

SECURE TRACKER*

Като проследява вашия XE в случай на кражба или неправомерно придвижване, Secure събира информация, за да спомогне за посочване на местоположението и връщане на автомобила ви възможно най-бързо. Дори и ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението InControl Remote.

**InControl Secure се предлага като допълнително оборудване и осигурява проследяване в случай на кражба и уведомления чрез вашия смартфон и колцентъра за сигурност. Предлага се като допълнителен абонамент за срока на гаранцията. След изтичане на гаранционния срок могат да се приложат допълнителни абонаментни такси. Моля, проверете при вашия местен търговец за наличност и варианти за вашия местен пазар.

PROTECT

PROTECT

Protect ви предлага спокойствие благодарение на SOS Emergency Call и Optimised Jaguar Assistance. Приложението за смартфон Remote Essentials също ви предоставя жизненоважна информация за XE където и да се намирате. Можете да проверявате нивото на гориво, да откривате своя XE в претъпкан паркинг, да записвате пътуванията си и дори да проверявате дали не сте оставили отворен прозорец.

АВТОНОМНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА*

АВТОНОМНА АВАРИЙНА СПИРАЧКА*

Ако отчете вероятност от катастрофа, XE предупреждава водача със звуков сигнал за предстоящ сблъсък. Следват визуални предупреждения. Ако водачът не вземе мерки, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък.

*Стандартна характеристика (в зависимост от пазара)

WI-FI В АВТОМОБИЛА**

WI-FI В АВТОМОБИЛА**

Поддържана от мощната външна антена на XE, Wi-Fi точката за достъп осигурява достъп до интернет в автомобила, като позволява до 8 безжични устройства да бъдат използвани едновременно. Пътниците мога да се свързват чрез безжичната мрежа на автомобила, за да сърфират, работят, актуализират социални медии и да се забавляват през цялото пътуване. 

** Допълнителна опция

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Предлаганият като допълнителна опция Head-Up дисплей (HUD) с лазерна технология прожектира важна информация на предното стъкло. Когато са налични, данни от системата за разпознаване на пътните знаци, скоростта на автомобила, индикации на навигационната система и автопилота се прожектират ясно дори при пряка слънчева светлина. HUD ви помага да сведете до минимум времето, в което отклонявате поглед от пътя, за да видите инструменталния клъстер.

АУДИО

АУДИО

XE предлага гама усъвършенствани аудио системи, включително 80-ватовата аудио система с 6 високоговорителя на Jaguar. А за още по-богато слушателско изживяване, можете да изберете една от аудио системите Meridian, които се предлагат като допълнително оборудване, включително новата цифрова 825-ватова аудио система със 17 високоговорителя.