• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

ЕКСТЕРИОР

Само един поглед към XE и веднага разбирате, че това може да е само Jaguar.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

Формата на XE е строго оптимизирана за аеродинамична ефективност и стабилност. Той прорязва въздуха, което намалява разхода на гориво и вредните емисии. Всеки елемент използва максималния аеродинамичен потенциал на екстериора, като същевременно запазва впечатляващите пропорции на XE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамичните характеристики на XE са основна функция на дизайна на каросерията и осигуряват впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от едва Cd 0.26. Дори защитата под каросерията, вдъхновена от състезателните автомобили, и дифузьорът са проектирани да направят XE възможно най-ефективен, икономичен и усъвършенстван.

ОТПРЕД

Изваяният преден капак се извива назад от отличителните предни фарове с J-образен контур*, като насочва въздушния поток над и около каросерията и свежда до минимум въздушното съпротивление. XE е притаен, готов за скок. 

*Опционална характеристика (стандартна при Portfolio, Landmark Edition, 300 SPORT и S)

ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ОТСТРАНИ

С усъвършенствана обтекаемост, за да се плъзга въздушният поток леко и безпроблемно към задната част, издигнатата средна линия на XE създава усещането за динамика, дори когато автомобилът е спрял. Хромираните странични въздуховоди със щампован надпис Jaguar умишлено загатват за F-TYPE, а в модела присъства и издайническата арка на Jaguar, извиваща се над страничните стъкла.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ОТЗАД

Един поглед към тези отличителни хълбоци и веднага разбирате, че това може да е само Jaguar - умишлено изрязаната задница на XE има къс надвес, който подчертава динамичните характеристики на автомобила и увеличава въздушния поток.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ МОДЕЛ
КАПАК НА БАГАЖНИКА, КОНТРОЛИРАН С ЖЕСТОВЕ

КАПАК НА БАГАЖНИКА, КОНТРОЛИРАН С ЖЕСТОВЕ

Капакът на багажника, контролиран с жестове*, дава възможност на водача да го отвори от бордюра, без да е нужно да докосва автомобила или дистанционното. Просто пъхнете леко крак под някой от задните хълбоци на автомобила и багажникът се отваря или затваря.

*Изисква Безключова система за достъп и Помощ при паркиране на заден ход

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИЗАЙНА НА JAGUAR XE

XE 300 SPORT

С редица подобрения по екстериора, включително мрежа на предната решетка с емблема 300 SPORT и уникални странични въздуховоди на калниците в цвят Dark Satin Grey.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XE 300 SPORT
ХРОМИРАНИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОВОДИ

ХРОМИРАНИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОВОДИ

Мрежестите странични въздуховоди с хромиран кант и гравиран надпис Jaguar подчертават спортния характер на XE.

ХРОМИРАНА СТРАНИЧНА АРКА

ХРОМИРАНА СТРАНИЧНА АРКА

Страничните стъкла са обрамчени с непрекъсната хромирана линия, която оформя визуалното единство на купето.

ЗАДНА ЧАСТ

ЗАДНА ЧАСТ

Един поглед към изопнатите задни хълбоци на XE и надвеса с идеални пропорции и веднага разбирате, че това може да е само Jaguar. Само Jaguar, който повече от десетилетие е в челните редици на производството на автомобили с алуминиева конструкция, притежава технологиите и експертния опит да създаде тези елегантни линии.

ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЗАДНИ ФАРОВЕ

ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЗАДНИ ФАРОВЕ

Заимствайки щрихи от дизайна на F-TYPE, емблематичните задни светлини на XE имат ясно разпознаваем полукръг, пресечен от хоризонтална линия.

Гамата XE съчетава динамика, усъвършенствани технологии и отличителен дизайн, допълнени от олекотената алуминиева архитектура. Създайте своя перфектен XE с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте свой модел