• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ НА ДВИГАТЕЛЯ НА JAGUAR ХЕ

Мощността на XE е осигурена от гама силно усъвършенствани бензинови и дизелови двигатели.

ДИНАМИКА И ИКОНОМИЧНОСТ

Независимо дали ще изберете най-новите ни високотехнологични дизелови двигатели Ingenium или предпочитате бензинови, всеки от тях предлага динамика, финес и икономичност, които подхождат на всеки стил на шофиране.

Конфигурирайте свой модел

ИНТЕЛИГЕНТНА ДИНАМИКА

Двигателите на XE са оборудвани с технологията Stop/Start* и интелигентно регенеративно зареждане - събиращо кинетична енергия от спирачното усилие, за да зареди акумулатора - за максимална икономичност, особено при шофиране в градски условия.

*В зависимост от пазара

Конфигурирайте свой модел
ГАМАТА INGENIUM

ГАМАТА INGENIUM

Ingenium е ново поколение двигатели на Jaguar Land Rover, проектирани да осигурят безпроблемна динамика, финес и икономичност. С усъвършенствани технологии и изцяло алуминиева конструкция, Ingenium осигуряват впечатляващ нисък разход на гориво и CO2 емисии.

БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

XE предлага набор от бензинови двигатели, включително 3 от гамата Ingenium. Тези 2,0-литрови 4-цилиндрови бензинови двигатели Ingenium с турбокомпресор и мощност от 200, 250 или 300 к.с. осигуряват изключителна използваема мощност и въртящ момент. С олекотения си дизайн и широка употреба на ролкови лагери с ниско триене, те са създадени за плавна, високоефективна динамика.

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

Технологията Ingenium е в основата на три от дизеловите двигатели на гамата XE. Тези изцяло алуминиеви двигатели с ниско триене имат твърди цилиндрови блокове и двойни балансиращи валове, за да осигурят присъщо ниски нива на вибрации за плавна ежедневна динамика. Всички двигатели са оборудвани с технологията Stop/Start* и интелигентно регенеративно зареждане - събиращо кинетична енергия от спирачното усилие, за да зареди акумулатора - за максимална икономичност, особено при шофиране в градски условия.
*В зависимост от пазара

ДВИГАТЕЛИ С ВИСОКИ ПОКАЗАТЕЛИ

ДВИГАТЕЛИ С ВИСОКИ ПОКАЗАТЕЛИ

3,0-литровият бензинов двигател V6 с 380 к.с. и компресор суперчарджър е адаптиран за изискванията на XE. Винтов компресор суперчарджър на Рут е монтиран във V-образната част на двигателя между двете редици цилиндри за по-компактни размери. Той осигурява линейно подаване на мощност и увеличава максимално реактивността на въртящия момент на двигателя.

ENGINE RANGE

Разгледайте всички спецификации на XE, включително информацията за двигателя и трансмисията.

Конфигурирайте свой модел
АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

Осемстепенната автоматична трансмисия на XЕ е с много бързи реакции, плавна и ефективна, осигуряваща бърза смяна на предавките за ускорение без усилие. Със съвременен въртящ се селектор в цвят Satin Black, трансмисията предлага още по-бърза смяна на предавките, по-спортен кикдаун в режим Dynamic и по-бързо превключване на горна предавка в режим Eco. Можете също така да контролирате смяната на предавките ръчно от перата на волана чрез докосване с пръст.

Гамата XE съчетава динамика, усъвършенствани технологии и отличителен дизайн, допълнени от олекотената алуминиева архитектура. Създайте своя перфектен XE с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте свой модел