• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Завършете външния вид на вдъхновения от динамиката XE с висококачествени аксесоари от карбонови влакна.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

Персонализирайте XE спрямо собствения си вкус и начин на живот. Събрали сме най-популярните си аксесоари в удобни пакети, позволявайки ви лесно да изберете или съчетаете пакети Carbon Fibre, Styling или Lifestyle. Персонализирайте своя XE, като кликнете на „Конфигурирай свой модел“ или на „Открийте аксесоари“, за да разгледате пълната гама на Jaguar Gear.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ ВИЖТЕ АКСЕСОАРИ ЗА XE

ПАКЕТ CARBON FIBRE

Завършете външния вид на вдъхновения от динамиката XE с висококачествени аксесоари от карбонови влакна.

ПАКЕТ STYLING

Подчертайте стилния, красив външен вид на вашия XE.

ПАКЕТ LIFESTYLE

Пътувания до провинцията или дори до местния парк могат да се отразят на вашия автомобил - помогнете за поддържането на чистия и спретнат външен вид на вашия XE.

ПАКЕТЪТ STYLING ВКЛЮЧВА:

Странични електроуправляеми въздуховоди и капаци на огледалата в цвят Gloss Black.

разгледайте аксесоари за xe

ПАКЕТЪТ LIFESTYLE ВКЛЮЧВА:

Напречните релси за покрива с надпис Jaguar ви позволяват да пренасяте всичко - от спортна екипировка до багаж; Предни и задни калобрани; Устойчиви на износване гумени стелки с надпис Jaguar за поддържане на подовите мокетни стелки на купето чисти; и гумена стелка за багажното отделение на XE (не е показана на илюстрацията), която се сваля лесно за почистване.

разгледайте аксесоари за xe

Можете да изберете своя модел XE и да добавите опции и аксесоари по свой избор, когато го конфигурирате. А ако искате да погледнете отвъд нашите четири пакета и да персонализирате своя XE още повече, защо не разгледате пълния ни онлайн каталог?

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ ЗА XE