• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ JAGUAR XF

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ JAGUAR XF

Изцяло новият XF прави сериозна заявка, предоставяйки изключителна динамика и ефективност при шофиране, съчетани с ниво на престиж и елегантност, които може да ви осигури само един Jaguar.

Моделът предлага несравнимо съчетание на финес и пъргаво управление, благодарение на своята олекотена архитектура с високо съдържание на алуминий и изцяло алуминиеви двигатели Ingenium. Дългите интервали между посещенията в сервиз и водещата в класа остатъчна стойност го правят идеален и за бизнес клиенти.

Изцяло новият XF ви осигурява всичко, от което се нуждаете в един служебен автомобил, благодарение на своето динамично управление, ясно разпознаваем аеродинамичен дизайн, водещ в класа по големина багажник и свръхмодерни технологии, които правят всяко пътуване по-безопасно и поддържат връзката ви със света.

Конфигурирайте свой модел СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
КОНКУРЕНТНА ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

КОНКУРЕНТНА ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

Създадохме изцяло новия XF с мисъл за бизнес клиентите, което означава, че се стараем да поддържаме ниска обща цена на притежание. Изцяло новият XF ви осигурява завидна ефективност, благодарение на водещите в класа параметри за икономия на гориво: разход 3,9 литра на 100 км и най-ниските CO2 емисии от всички нехибридни модели в неговия клас: 104 г/км.

Но ефективността не спира дотук. Изцяло новият XF се движи с по-дълги интервали между посещенията в сервиз. Така че няма да ви се наложи да мислите за сервизно обслужване, преди да изминете до 34 000 км или след период от две години.

ИНТЕЛИГЕНТНА ЕФЕКТИВНОСТ

ИНТЕЛИГЕНТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Със своята твърда и олекотена конструкция на каросерията изцяло новият XF издига прочутата возия и управляемост на Jaguar на още по-високо ниво, предлагайки изключителна пъргавост, която на свой ред допринася за постигане на впечатляваща ефективност.

От предлагането на завидни стойности за икономия на гориво до мощни двигатели с компресори суперчарджъри, всеки бизнес клиент ще открие модел XF точно по своя мярка.

АРХИТЕКТУРА С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА АЛУМИНИЙ

АРХИТЕКТУРА С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА АЛУМИНИЙ

В основата на безупречната возия на изцяло новия XF стои Архитектурата с високо съдържание на алуминий на Jaguar. Тя дава възможност за до 12 процента по-ниско тегло в сравнение с неговия предшественик, като го прави с 80 кг по-лек от конкуренцията - най-лекият автомобил в неговия клас.

Несравнимият му олекотен дизайн не само улеснява почти перфектното разпределение на теглото в съотношение 50:50, но подобрява и икономията на гориво, понижавайки CO2 емисиите до 104 г/км. Впечатляваща стойност, която прави изцяло новия XF по-ефективен от всеки друг нехибриден модел в сегмента.

ТЕХНОЛОГИЯ SMART

ТЕХНОЛОГИЯ SMART

Наборът от усъвършенствани технологии на Jaguar прави изцяло новия XF автомобила на Jaguar с най-много възможности за свързване, което го превръща в истински подвижен офис.

Wi-Fi Hotspot ви предоставя мощна външна антена за прием на възможно най-силните сигнали от мобилни телефони и за пренос на данни - идеална възможност за ръководенето на вашия бизнес извън офиса.

Благодарение на интелигентното въвеждане на данни и по-бързо изчисляване на маршрута, планирането на пътувания в навигационната система вече също е по-бързо и по-лесно.

Освен всичко това, разполагате с информационно-развлекателна система с 10,2-инчов сензорен екран – InControl Touch Pro – която предоставя навигация от врата до врата, безпроблемна свързаност с iOS и Android устройства, както и аудио уредба Meridian със 17 високоговорителя, мощност 825W и дигитален съраунд звук.

ИЗВАЯН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

ИЗВАЯН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

Самоувереният дизайн на изцяло новия XF се откроява сред останалите автомобили с красиво преценени извивки и уверена, изправена отвесно радиаторна решетка. Елегантното му, прогресивно алуминиево купе съчетава ниски надвеси и съвършени пропорции, които му осигуряват изключителна аеродинамична ефективност, което личи от невероятно ниския му коефициент на въздушно съпротивление от 0,26 Cd.

Вътрешността на салона представлява перфектно съчетание на съвременни луксозни материали и покрития, традиционната майсторска изработка на Jaguar и свръхмодерни технологии. Пространството на задните седалки е най-просторно в своя клас, благодарение на 15 мм повече място за краката, 24 мм повече място за коленете и до 27 мм повече място за главата, в сравнение с неговия предшественик. Автомобилът създава атмосфера на всеобгръщащ комфорт и просторно благополучие, което го прави идеален за дълги пътувания, независимо дали са по работа или за удоволствие.

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Стремим се да поддържаме възможно най-ниски цени на сервизно обслужване, поддръжка и ремонти. Изцяло новият XF, създаден за бизнес клиенти и по-елегантен от всякога вече осигурява фиксирани интервали от две години между посещенията в сервиз или пробег от 34 000 км.

С автомобила се предлага и безплатна тригодишна гаранция (най-дългата в неговия клас) и най-ниските общи разходи за сервизно обслужване в рамките на три години и пробег 90 000 км.

ВЪРШИ ВСИЧКО ПО-ДОБРЕ

ВЪРШИ ВСИЧКО ПО-ДОБРЕ

"От инженерна гледна точка, целите ни относно изцяло новия XF бяха обвързани с една най-важна цел - той трябваше да върши всичко по-добре - и го постига.

Автомобилът предлага още по-добра динамика и по-голям финес за комфорта на своите пътници, предоставя изцяло нова информационно-развлекателна система и използва и последния милиметър от интериора, за да увеличи максимално свободното пространство, като същевременно използва всички оптимизации за понижаване на теглото, предлагани от новата ни архитектура с високо съдържание на алуминий.

Като водач ще забележите тези предимства още в момента, в който седнете зад волана."

 • Ян Хобан, директор на автомобилна серия Jaguar XF