• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПОДДРЪЖКА ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА JAGUAR

Да персонализирате вашия Jaguar с аксесоари. Да бъдете спокойни, че разполагате със застрахователно покритие за катастрофи или повреди. И да поддържате автомобила си в състоянието, в което е излязъл от шоурума. Всичко това е част от нашата поддръжка.

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И ГАРАНЦИИ

Погрижете се автомобилът ви винаги да получава най-доброто обслужване, независимо от обстоятелствата. Възползвайте се от редовни сервизни посещения, пътна помощ и гаранциите на Jaguar – и всичко това предназначено специално за собствениците на Jaguar.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ JAGUAR

Персонализирайте своя Jaguar с богата гама аксесоари, специално предназначени за вашия модел. Аксесоарите на Jaguar са тествани и произведени по същите стандарти като вашия автомобил и вървят в комплект с Гаранция за аксесоари и части на Jaguar.

ПРАКТИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВА

Тези 10 видео ръководства ще ви разяснят най-важните характеристики на вашия Jaguar. Изтеглете ги на вашия лаптоп и/или смартфон, за да ви бъдат инструкциите под ръка, когато ви се наложи да ги ползвате.

Diesel Exhaust Fluid (DEF)

Обясняваме какво означава законодателството за емисии Euro 6 за нашите автомобили, нашите водачи и околната среда.

JAGUAR CARE: ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

С безплатните ни петгодишна гаранция и тригодишно сервизно обслужване без ограничение в пробега всичко, за което трябва да мислите, е пътят пред вас.

АУДИО ОТ MERIDIAN™ ЗА JAGUAR

Музика, която подхожда на въодушевяващата динамика на вашия Jaguar.

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА ЗИМЕН РЕЖИМ

Подгответе се за предстоящите по-ниски температури, като подобрите работните показатели на вашия Jaguar с нашите сезонни продукти и услуги.

Incontrol

InControl включва редица услуги и приложения, които Ви свързват с автомобила и с външния свят безпроблемно и сигурно.

ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ

Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец

ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ