• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА ЗИМЕН РЕЖИМ

ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ПО-БЕЗОПАСНИ ГУМИ

Зимните гуми не са само за сняг и лед. Със своите специални нискотемпературни съединения и до 1 500 миниатюрни грайфери, които отхвърлят дъжда, кишата и леда, те предлагат по-добро сцепление от летните гуми при падане на температурата под 7°C. В зависимост от пътните условия, зимните гуми намаляват спирачния ви път с до 59% в сравнение с летните гуми.

А ако се чудите къде да съхранявате другия си комплект гуми, можем да ви предложим нашия "Хотел за гуми".

Горната фигура показва разликата в спирачния път между летните гуми (в сиво) и зимните гуми (в червено).