• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА ЗИМЕН РЕЖИМ

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ НА ДУХА

Където и да възнамерявате да отидете тази зима първо минете през нашия отдел за сервизно обслужване.

Ще ви предложим "зимна проверка" на всички системи за безопасност на вашия Jaguar. Включително: чистачки и спирачки, визуален оглед за щети, нанесени от неравности по пътя, за да се открият евентуални проблеми с джантите, гумите и окачването, и дори актуализация на софтуера на вашия Jaguar.**

Подгответе вашия Jaguar за зимата. Запишете се още днес за зимна проверка при обучените от Jaguar автомонтьори, която включва:
- Спирачна система
- Кормилна уредба
- Окачване
- Оглед на джантите и гумите
- Каросерия
- Чистачки
- Клаксон
- Светлини
- Трансмисия
- Електрически системи
- Интериор
- Климатроник
- Двигател
- Масло за двигателя
- Охладителна система
- Ауспух

За да научите повече подробности или да се запишете за зимна проверка, намерете най-близкия до вас дилър.