• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА ЗИМЕН РЕЖИМ

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ НА ЗИМЕН РЕЖИМ

Подгответе се за предстоящите по-ниски температури, като подобрите работните показатели на вашия Jaguar с нашите сезонни продукти и услуги.

СПЕЦИАЛНИ СЕЗОННИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

До края на 2018 г. клиентите на Jaguar имат възможността да се възползват от специални промоционални условия в нашия магазин. Вземете 30% отстъпка при покупка на комплект (4 бр.) гуми, джанти и TPMS сензори за Вашия Jaguar. Изключителното ни сезонно предложение е актуално за лимитирано количество артикули налични в склад на Мото-Пфое. Ако се възползвате от нашето сезонно предложение, ние ще Ви дадем допълнително 15% отстъпка за всички аксесоари за Вашия автомобил, налични на склад при доставчик.