• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

3+ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ С ФИКСИРАНА ЦЕНА

Сервизно обслужване

От момента, в който се свържете с оторизиран от Jaguar сервизен център, ще контактувате с добре обучени и квалифицирани специалисти.

Какво можете да очаквате

Когато ни оставите своя Jaguar, ще ви бъде предложен служебен автомобил, който да ви закара до дома ви. След това ще започнем ремонта му, използвайки свръхмодерно диагностично оборудване, за да установим евентуалното наличие на проблеми. Нашите автомонтьори се ръководят по Глобалното ръководство за технически справки на Jaguar. Използвайки инструменти, специално предназначени за нашите автомобили, те ще извършат ремонта само с оригинални части и аксесоари на Jaguar.

Също така, всеки сервизен център е свързан с Електронния каталог за авточасти на Jaguar и нашата световна инвентарна система, за да може вашият сервизен консултант бързо да намери оригинални части на Jaguar за вашия автомобил.

Когато свършим работата

Ние вярваме в принципа за пълна прозрачност, така че няма да има неочаквани промени в сметката за ремонта. Ако автомобилът ви все още е в гаранция, извършеният труд ще бъде покрит от нашата Автомобилна гаранция, а цената на всички оригинални подменени части също ще бъде покрита от нашата Гаранция за части и аксесоари. И накрая, клиентите, закупили своя автомобил преди юли 2013 г., ще получат официален печат върху раздела за сервизни посещения в Книжката за сервизно обслужване.

JAGUAR CARE: ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

Стандартен план за XE, XF, XJ и F‑PACE: с Jaguar Care, в допълнение към петгодишната гаранция, предлагаме тригодишно сервизно обслужване от първата регистрация на автомобила, без ограничение в пробега и без допълнителни разходи** за пълно спокойствие.

*Офертата не важи за XF моделна година 2015 и XJ моделна година 2015 (предлага се от моделна година 2016 нататък)

**Офертата изключва всички ремонти или замяна на части поради износване на компоненти или повреда извън използването на стандартния план за сервизно обслужване на автомобила.

ОТКРИЙТЕ JAGUAR CARE