• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И ГАРАНЦИИ

Пътна помощ

ПОЛЗИ ОТ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ

Можете да разчитате на пътна помощ. Ползите от услугата Пътна помощ на Jaguar важат за 3 годишен срок от закупуването на нов автомобил. Ако не е възможно повредата да се отстрани на пътя, автомобилът ви ще бъде извозен до най-близкия одобрен сервизен център на Jaguar.

ПЛАН ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ JAGUAR CARE

Нашият план за сервизно обслужване Jaguar Care включва тригодишно обслужване от първата регистрация на автомобила, без ограничение в пробега и без допълнителни разходи. Той ви осигурява пълно спокойствие, когато купувате XE, XF, XJ и F‑PACE. Планът за сервизно обслужване Jaguar Care включва също петгодишна гаранция, включително пътна помощ.

С редовното сервизно обслужване, извършвано от техници експерти на Jaguar, вашият автомобил се поддържа във върхова форма. То ви осигурява оптимални технически характеристики и спомага за максимално увеличение на остатъчната стойност на вашия автомобил Jaguar. И което е особено важно, всички услуги се извършват с помощта на специално оборудване за диагностика и автомобилът ви ще бъде снабден с оригинални части на Jaguar с двегодишна гаранция.

Планът за сервизно обслужване Jaguar Care покрива разходите за части, труд и течности за следните елементи, подлежащи на сервизно обслужване**: масло, спирачна течност (само през втората година на Плана за сервизно обслужване), маслен филтър, въздушен филтър, горивен филтър, филтър за миризми и твърди частици, течност за чистачките, добавка Ad Blue и проверка на изправността на автомобила.

Дори и при прекосяване на границите, с Jaguar Care пътувате безпроблемно в следните страни: Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър (Южен), Кипър (Северен), Република Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Молдова, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Обединеното кралство.

*Офертата не важи за XF моделна година 2015 и XJ моделна година 2015 (предлага се от моделна година 2016 нататък)

**Офертата изключва всички ремонти или замяна на части поради износване на компоненти или повреда извън използването на стандартния план за обслужване на автомобила.

ОТКРИЙТЕ JAGUAR CARE