• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И ГАРАНЦИИ

Онлайн история на сервизното обслужване

Достъп до записите от Вашето сервизно обслужване навсякъде, по всяко време.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Online Service History

ВАШИТЕ ДИГИТАЛНИ ЗАПИСИ ОТ СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Дълго време собствениците на автомобили са били обвързани с хартиени носители като единствена система за водене на записи относно сервизното обслужване на автомобила. Онлайн историята на сервизното обслужване на Jaguar променя всичко това. Като собственик на нов модел в България вече можете да проверявате всички записи от сервизното обслужване на автомобила Ви онлайн по всяко време. 

Можете да бъдете спокойни, че сме взели всички мерки за защита на Вашите данни. Цялата Ваша история на сервизното обслужване от Jaguar (включително всички планирани посещения и свързаната със сервизното обслужване информация) ще се съхранява безопасно онлайн и ще бъде достъпна единствено за Вас и одобрените сервизни центрове на Jaguar. 

Ако желаете да получите разпечатка на Вашата история на сервизното обслужване от Jaguar, моля, свържете се с Вашия местен търговец на Jaguar, който има лесен достъп до Вашите дигитални записи.

НАМЕРЕТЕ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ТЪРГОВЕЦ

За всички нови автомобили, произведени след 1-ви юли 2013 г., Историята на сервизното обслужване на Jaguar (включително проверката преди предаване на собственика, всички сервизни посещения по график, свързаните с обслужването елементи и проверки на каросерията) ще бъде съхранена в защитена база данни. Лесно ще можете да получите достъп до вашите данни, като се свържете с всеки оторизиран от Jaguar сервиз, който ще може да ви даде разпечатка или електронно копие.

АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ИСТОРИЯТА НА СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Всеки път, когато посетите оторизиран от Jaguar сервиз за обслужване по график, вашата Онлайн история на сервизното обслужване ще бъде актуализирана с последните извършени процедури.

ГАРАНЦИЯ ЗА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

След като вече сте горд собственик на Jaguar, погрижете се вашият автомобил да бъде обслужван на най-високо ниво, като използвате услугите на оторизиран от Jaguar сервиз. Притежаващи многогодишен опит, автомонтьорите, обучени в Jaguar, ще поддържат автомобила ви във върхова форма. Спазването на правилните процедури и сервизни интервали ви гарантира, че ще поддържате безупречната форма на вашия Jaguar и валидността на вашата гаранция.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЗИ

-Запис на свързаните с обслужването елементи, за да се избегне риска от пропуснати или повтарящи се услуги.
-Известяване за следващата дата на сервизно обслужване
-Предоставяне на доказателство за извършени предишни сервизни услуги, ако пожелаете даден ремонт да бъде извършен по силата на гаранционните условия.

Вашият оторизиран от Jaguar сервиз с удоволствие ще отговори на всички въпроси, които имате относно Онлайн историята на сервизното обслужване.