Върви по собствен път

Тествай новите F-PACE и E-PACE 30 г. Мото-Пфое – 30 автомобила с ексклузивни условия

Новите луксозни и спортни SUV-автомобили E‑PACE и F‑PACE съчетават в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar – красив дизайн, ултра прецизно управление, ненадминат премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Родени да бъдат различни, тези автомобили са перфектният избор за всички, които търсят водещ в класа си лукс, „котешка“ грация, пъргавина и удоволствие от шофирането, което ще оправдае и най-смелите очаквания.


Когато се върнете обратно на пътя, Вашият Jaguar E‑PACE или F‑PACE ще бъде по-бърз и пъргав автомобил от всеки друг. E‑PACE и F‑PACE се предлагат с богата гама дизелови и бензинови агрегати, както и вече са налични с технологията plug-in хибрид.

А какво да кажем за интериора на SUV гамата на Jaguar? Разкош! Луксозни материали и фини детайли, които ще Ви очароват още преди началото на пътуването. Меката облицовка на вратите с хладни на допир дръжки от сатиниран хром, красиво изработената кожена облицовка на арматурното табло и тапицерията на седалките с двоен шев ще засилят усещането Ви за лукс и простор.
С изключителното си спортно присъствие и динамично управление всички Jaguar автомобили въвеждат нови стандарти за удоволствие от шофирането. Мощният им външен вид ги откроява от останалите на пътя. Елате и тествайте новите модели на Jaguar. Открийте различния автомобил. Този, който ще Ви открои от масата. Готови ли сте да направите следващата крачка? Заявете своята персонална оферта още сега!

Изпратете запитване