Jaguar I-Pace все по-близо до Вас

Възползвайте се от неустоимата оферта.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ

През ноември и декември Мото-Пфое предоставя на почитателите на електрическата мощ и луксозните автомобили неустоима оферта за Jaguar I-PACE. Клиентите ще могат да закупят първия премиум изцяло електрически SUV автомобил при невероятни условия и на ексклузивна цена. Моделите, от които потребителите могат да избират, са с нива на оборудване S и SE и предлагат ненадмината електрическа мощност от 400 к.с.

Мото-Пфое осъзнава важността на електрическите и електрифицираните автомобили не само за нашата страна, но и за целия свят. Поради тази причина българската автомобилна компания предоставя атрактивни условия за своите потребители, за да бъдат намалени вредните емисии и клиентите да се насладят на едно наистина динамично шофиране. Jaguar I-PACE е един изключителен автомобил, носител на стотици награди, който определено се превърна и в един от най-желаните модели на бранда.
Jaguar I-PACE е първият по рода си премиум електрически SUV, който перфектно съчетава свръхмодерни технологии от бъдещето и динамиката на спортен автомобил. Същевременно литиево-йонната батерия на I-PACE е с капацитет от 90 kWh и осигурява пробег до 480 км. само с едно зареждане. С уникална алуминиева конструкция за върховна здравина на купето и с разпределение на масите от 50:50, луксозният I-PACE предлага възможност за ускорение от 0 до 100 км./ч. за впечатляващите 4.7 секунди. Автомобилът също така разполага със система за бързо зареждане, която гарантира заряд от 0 до 80% само за 40 минути. Двата изключително леки и компактни електрически мотора, произведени от Jaguar, разполагат с мощност от 400 к.с. и 696 Нм незабавен въртящ момент. С всичко това I-PACE предлага ненадминат баланс между динамика, изисканост, лукс и пъргавина.Още от представянето си на пазара досега Jaguar I-PACE е спечелил повече от 100 световни награди, включително Световен автомобил на годината 2019, Световен автомобилен дизайн на годината и Световен еко автомобил, като затвърди статута си на Jaguar, който наруши всички правила и стана първият и най-добрият електрически SUV автомобил.

I-PACE е носител и на три престижни награди: „Най-добро електрическо задвижване“, „Най-добър нов двигател“ и „Най-добър автомобил в категорията от 350 до 450 к.с.“ на международните награди за „Двигател на годината“ в Щутгарт, Германия.

Луксозният електрически SUV е носител и на наградите „Автомобил на годината в Германия“, „Автомобил на годината в Шотландия“, „Автомобил на годината на Sunday Times”, „Нов автомобил на годината на Auto Express” и “Автомобил на годината на Autocar”.
Jaguar I-PACE получи и 5-звезден рейтинг за безопасност от Euro NCAP. Първият изцяло електрически SUV на Jaguar постигна резултат от 91% за защита на възрастни пътници, 81% за защита на деца и 81% при системите за сигурност. Впечатляващо е, че Jaguar I-PACE постигна максимален брой точки при страничен удар и при удар със страничен стълб, успявайки да защити всички критични зони на човешкото тяло.

Разгледайте моделите
Свържете се с дилър
https://new.carsinventory.com/api2/2e73815d447ec07e6e91de7d421fc101395abc85?lang=bg
https://new.carsinventory.com/api2/2e73815d447ec07e6e91de7d421fc101395abc85?lang=bg
Всички налични автомобили: