• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

НОВИНИ

JAGUAR LAND ROVER Е НА НОВ АДРЕС ОТ 18 ЮНИ

С удоволствие Ви информираме, че Jaguar Land Rover вече имат своя първи самостоятелен търговско-сервизен комплекс в България. От 18 юни 2018 г. всички търговски и сервизни услуги на двете британски икони са на Ваше разположение в нов премиум автомобилен център в София, изграден по последните стандарти на фирмата производител, т.нар. ARCH концепция, с изпълнение от най-високо качество и свръхмодерни технологии.

Изцяло новият комплекс Jaguar Land Rover на Мото-Пфое се намира на изключително ключов транспортен възел, в непосредствена близост до „детелината“ на бул. „Ботевградско шосе”, където „Северната скоростна тангента” се влива в „Околовръстен път” в посока ж.к. Младост и Пловдив. Проектиран да отговори на предизвикателствата от бъдещето на автомобилната индустрия – електрически автомобили и автономно шофиране – комплексът предлага пълна гама от познати, но и множество нови услуги, например, специалната програма на Jaguar Land Rover за селектирани употребявани автомобили, наречена Approved.

От 18 юни 2018 г. търговците и приемчиците на Jaguar Land Rover ще Ви посрещнат и обслужват на новия адрес. Можете да се свържете с тях чрез централа: 02 4007300, а мобилните им телефонни номера, които са Ви известни, остават същите. Управител на комплекса е Димитър Николов, а ръководител следпродажбено обслужване е Михаил Джунев. Единствено каросерийни услуги – тенекеджийски и бояджийски – ще продължат да се извършват на досегашния адрес: бул. „Сливница” № 444, в Авторепаратурен център София на Мото-Пфое.

Заповядайте в новия Jaguar Land Rover център в София – еталон за премиум автомобилен комплекс, за да Ви разкрием ексклузивно най-новите модели на двете британски марки.

В чест на откриването на новия дом на Jaguar Land Rover до края на м. август 2018 г. Ви предлагаме подарък – бонус в оборудване на стойност 10 000 лева за специални автомобили на склад.