Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF

НОВИЯТ XF SPORTBRAKE

Очаквайте скоро.Новият XF Sportbrake е направен върху платформата на утвърдения и заслужил отличия дизайн на Jaguar XF, което гарантира практичност и гъвкавост.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Play

ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО УИМБЪЛДЪН

С оставащи едва седмици до началото на защитата на титлата на Анди Мъри на Уимбълдън, бившият британски номер едно Тим Хенман пътешества до най-реномирания британски тенис корт в новия XF Sportbrake.

Линиите определят всичко

Гледайте главният дизайнер на Jaguar, Иън Калъм, който сравнява дизайнерските дейтали с отговорника по поддръжката на All England Lawn Tennis Club - Нийл Стъбли. Защо? Защото линиите са всичко на този свят. Те определят бъдещето на нашите автомобили и могат да решат съдбата на най-големите спортни шампиони.

Рагледайте XF