ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ JAGUAR I‑PACE

АКЦЕНТИ

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДИНАМИКА

Въодушевяваща мощност и динамика. Нулеви вредни емисии. Всичко, което бихте очаквали от изцяло електрически мощен SUV на Jaguar.

ПРОБЕГ

ПРОБЕГ

Фактори като температура и скорост на движение могат да повлияят на вашия електрически пробег. Използвайте калкулатора за пробег, за да разберете къде може да ви отведе I-PACE.

ПРОБЕГ

470 к솆Пробег до 470 км при пълно зареждане*.
Данни по WLTP. Реалните стойности може да се различават в зависимост от стила ви на шофиране.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

8,5 часа*


С променливотоково зарядно устройство с мощност 11 kW, пълно зареждане може да бъде постигнато само за 8,5 часа*. Идеално за зареждане у дома през нощта. Време, базирано на използване на домашно зарядно устройство с мощност 11 kW AC.

ЕМИСИИ

0 CO2


Наслаждавайте се на нулеви емисии.

УСКОРЕНИЕ

4,8

секунди

В състояние да ускори от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди.

ТЕХНОЛОГИИ

Елегантно внедрените технологии улесняват управлението на функциите на I‑PACE и на свързаните устройства.

Нашата информационно-развлекателна система Pivi Pro е толкова позната, колкото вашия смартфон. Ключовата информация като Навигация1, Медия и Контакти е достъпна само с едно докосване.
PIVI PRO
КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ИНФОРМАЦИЯТА
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN
ПАКЕТ ONLINE И WIFI С ПЛАН ЗА МОБИЛНИ ДАННИ
ПРИЛОЖЕНИЕ JAGUAR GO I-PACE

ПРИЛОЖЕНИЕ JAGUAR GO I-PACE

Приложението GO I-PACE ви показва как Jaguar I-PACE ще се впише в живота ви. То ви предоставя факти и цифри, сякаш всъщност шофирате автомобила, включително пътни карти, прогнозен пробег и използване на батерията, налични точки за зареждане по маршрута и очакваните ви икономии на разходи.
ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА iOS ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА ANDROID
ПРИЛОЖЕНИЕ JAGUAR REMOTE

ПРИЛОЖЕНИЕ JAGUAR REMOTE

Приложението Jaguar Remote4 ви позволява да взаимодействате с I-PACE от вашия смартфон. Проверявате заряда на автомобила, състоянието и тарифите на зареждане, очаквания електрически пробег и други показатели. Започвате и спирате зареждане, управлявате тарифите и задавате максимално ниво на зареждане от разстояние.
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE И SOS ОБАЖДАНЕ

JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE И SOS ОБАЖДАНЕ

С Jaguar Optimised Assistance можете да се обадите директно на екипа за съдействие на Jaguar в случай на повреда. При по-сериозен инцидент SOS Emergency Call автоматично ви свързва с екипа за спешно реагиране. Те ще уведомят службите за спешна помощ за вашето местоположение.

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Зареждането се осъществява най-добре, когато паркирате автомобила си за през нощта. Докато се отпускате и си почивате, I-PACE се зарежда безопасно, готов за следващия ден.

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

Зареждането у дома е не само удобно, но и цената на електроенергията на километър често е по-ниска в сравнение с бензина, дизела или зареждането по маршрута. За да заредите вашия I-PACE у дома, препоръчваме професионално инсталирано домашно зарядно устройство, известно още като стенна кутия или точка за зареждане у дома.
ТЕГЛЕНЕ

ТЕГЛЕНЕ

Вашият Jaguar I-PACE е с капацитет на теглене до 750 кг и максимална маса в точка на свързване (маса на носа) до 45 кг. Теглич с възможност за сваляне е наличен за покупка от аксесоарите на Jaguar.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Водо- и удароустойчива, изцяло новата гривна Activity Key5 от второ поколение ви позволява да отключвате, заключвате и стартирате автомобила си. Така че каквито и дейности на открито да сте планирали вие и вашите приятели, вече няма нужда от конвенционалните ключове за автомобили.
КЛЕТКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

КЛЕТКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

I‑PACE използва комбинация от алуминий и стомана, за да образува здрава клетка около батерията, осигуряваща по-голяма безопасност за всички пътуващи в автомобила.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да направят шофирането и паркирането по-просто и по-безопасно. С многобройните налични иновативни технологии ще откриете, че всички функции са създадени да подобрят вашето изживяване зад волана, като същевременно осигурят по-голяма безопасност.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Направете I-PACE свой чрез избор на модели, двигатели и пакети със спецификации.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ JAGUAR I-PACE

Изберете модела, двигателя и пакета със спецификации, преди да персонализирате автомобила си чрез избор на бои, джанти и интериорни опции.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

Вижте пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя Jaguar I-PACE.
ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Опознайте електрическото шофиране.

Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.
*Чрез зарядно за бързо зареждане с постоянен ток с мощност 100 kW.
.​
††Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

3Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни и функционалността в автомобила може да се понижат за останалите дни от месеца. За подробности относно политиката на добросъвестно ползване, свързана с тази функция, вижте Общи условия на InControl Pivi Pro на www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на стрийминг услугата и резолюцията на видео съдържанието. HD видеото ще увеличи значително използването на данни.

4 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Приложението Jaguar Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.

5Activity Key може да бъде заредена за 1 час, осигурявайки до 7 дни живот на батерията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Моля, имайте предвид, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата на покупка, версията на двигателя и трансмисията.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.