JAGUAR I-PACE

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ С ЕКСТЕРИОРНИ ПАКЕТИ

Добавете още един отличителен щрих към дизайна на I-PACE с тези екстериорни пакети.

ПАКЕТ BRIGHT EXTERIOR

ПАКЕТ BRIGHT EXTERIOR

Блестящ пример за луксозния характер на I-PACE. Този пакет включва хромирани покрития на капаците на страничните огледала, рамките на стъклата и задния дифузьор.
ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Стилизирайте вашия I-PACE допълнително с фиксирания панорамен или черен контрастен покрив. Панорамният стъклен покрив изпълва интериора с естествена светлина. Черният контрастен покрив преминава от предното стъкло по средната част на покрива и спойлера.
ОПЦИИ ЗА ДЖАНТИ

ОПЦИИ ЗА ДЖАНТИ

За вашия Jaguar I-PACE са налични различни опции за джанти. Изберете стил и размер, които най-добре отговарят на вашите потребности и естетика. 18-инчовите джанти са идеални за удължаване на пробега. 22-инчовите джанти осигуряват стилно допълнение към вашия автомобил.

ОПЦИИ ЗА ИНТЕРИОРНИ ПАКЕТИ

Извлечете още повече от своето изживяване с I-PACE с набор от опции за интериорни пакети.

С акцент върху осигуряването на най-доброто интегрирано технологично изживяване, пакет Technology добавя към вашия I-PACE Head-up дисплей, безжично зареждане с усилвател на сигнала1 и огледалото за обратно виждане ClearSight2.
ПАКЕТ TECHNOLOGY
ПАКЕТ CONVENIENCE
ПАКЕТ PREMIUM INTERIOR UPGRADE
ПАКЕТ COLD CLIMATE

БЕЗОПАСНОСТ И ПОДПОМАГАНЕ

Проектиран да увеличи удоволствието ви при шофиране, както и да осигури допълнителна безопасност чрез иновативни технологии.

ПАКЕТ DRIVER ASSIST

ПАКЕТ DRIVER ASSIST

Пакетът Driver Assist предлага множество функции в помощ на водача, включително Асистент за следене на мъртвата точка на видимост, Следене на трафика зад автомобила, Адаптивен автопилот с подпомагане на кормилното управление и Предупреждение за опасност от сблъсък отзад. Всички те са предназначени да направят пътуванията по-лесни, по-безопасни и по-приятни.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Придайте личен щрих на своя I‐PACE и намерете аксесоарите, които подхождат на начина ви на живот.

ПРЕДНИ И ЗАДНИ КАЛОБРАНИ

Предните и задните калобрани с марка Jaguar допълват линиите на вашия автомобил, намаляват пръскането и осигуряват защита от замърсяване и отхвръкнали камъчета.
ПРЕДНИ И ЗАДНИ КАЛОБРАНИ
ПАКЕТ PET CARE AND ACCESS
МРЕЖА ЗА ПОДА НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО
БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ СЪС ЗАКРЕПВАНЕ ЗА ГУМАТА

КОЛЕКЦИЯ JAGUAR

Нашата ексклузивна гама с луксозно облекло, аксесоари и подаръци е вдъхновена от нашите автомобили и техния дизайн.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Изцяло електрическият мощен SUV.
РАЗГЛЕДАЙТЕ АКЦЕНТИТЕ
МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

Вижте пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Опознайте електрическото шофиране.

1Само за съвместими смартфони.

2Подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.

3Activity Key може да бъде заредена за 1 час, осигурявайки до 7 дни живот на батерията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Моля, имайте предвид, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата на покупка, версията на двигателя и трансмисията.