F-TYPE
СПЕЦИФИКАЦИИ

F-TYPE COUPÉ
P300 RWD AUTOMATIC
R-DYNAMIC BLACK COUPÉ

R-DYNAMIC BLACK COUPÉ

P300 RWD AUTOMATIC

ДИНАМИКА
РАЗХОД НА ГОРИВО
СИЛОВ АГРЕГАТ
МАСИ
РАЗМЕРИ
ПРОСТРАНСТВО ЗА ГЛАВАТА
ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА
КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО
ПЪТЕН ПРОСВЕТ
ДИАМЕТЪР НА ЗАВОЙ

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ F‑TYPE

Няма грешен отговор, когато избирате между купе и кабриолет.

(1)Данните за двигателите не са ресертифицирани през 2019 г. Показаните данни отговарят на сертификацията по NEDC през 2017 г.


Показаните данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO₂ и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез използване на правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.


Разгледайте стойностите съгласно WLTP

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Стойностите TEL (Ниска тестова енергия) и TEH (Висока тестова енергия) са показани като обхват съгласно тестовите мерки на WLTP. TEL се отнася за най-ниските/най-икономични стойности (с най-леките опции). TEH се отнася за най-високите/най-малко икономични стойности (с най-тежките опции). Разпоредбите на WLTP изискват, когато има разлика от 5 г CO2 между TEL и TEH, само TEH да се декларира.


1584 при 20-инчови джанти.

1628 при 20-инчови джанти.

Сух: Обемът, измерен чрез твърди блокове (200 мм x 50 мм x 100 мм).

Мокър: Обемът, измерен чрез симулиране на пълнене на товарното пространство с течност.