ДИНАМИКА

Подгответе се да настръхнете.

ОТ УДИВЛЯВАЩИ ДО ПРОСТО СПИРАЩИ ДЪХА

F‑TYPE се задвижва от най-вълнуващите бензинови двигатели на Jaguar, които включват иновативни технологии за подобрени разход на гориво и CO2 емисии без компромис с динамиката.

СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО

Всички модели, от 4-цилиндровия с 300 к.с до V8 с 575 к.с., са оборудвани с Активна изпускателна система. Изберете я с възможност за превключване, за да имате опцията да освобождавате въодушевяващия рев при всякакви обороти.

300 К.С. i4

300 К.С. i4

Силна динамика с финес и икономичност. 2,0-литровият 4-цилиндров бензинов двигател с турбокомпресор и 300 к.с. осигурява изключителна мощност и пъргаво управление.
450 К.С. V8

450 К.С. V8

Очакват ви ускорение от 0 до 100 км / ч за 4,4 секунди и ненадминато време за реакция на двигателя. Изберете задно или задвижване на всички колела за първокласно представяне.
575 К.С. V8

575 К.С. V8

Предлага още по-висока производителност при всички условия, без да прави компромис със стандартния комфорт на луксозното пътуване на Jaguar. Предлага се изключително за F-TYPE R-DYNAMIC.

ЕНЕРГИЧНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Най-краткото разстояние между две точки е правата линия. Но кое му е забавното на това? Шаси с красиви пропорции, стегнато окачване и откликващ волан се съчетават, за да направят F‑TYPE зашеметяващо пъргав, поддържайки ви здраво стъпили върху всеки път, по който поемете.

ПРИСЪЩА ДИНАМИКА

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Системата за задвижване на всички колела на F‑TYPE с Интелигентна динамика на задвижване предлага динамика с перфектна стабилност и осигурява уверено управление по всякакви пътища.
ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ПРИ СПИРАНЕ

ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ ПРИ СПИРАНЕ

F‑TYPE използва индивидуално управлявана спирачна система от вътрешната страна на колелата, за да увеличи максимално проходимостта дори при най-тесните завои. Чрез намаляване на недозавиването тя предоставя спортна пъргавина и допълнителна увереност за водача.
АКТИВЕН ДИФЕРЕНЦИАЛ С ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ

АКТИВЕН ДИФЕРЕНЦИАЛ С ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ

Управлява подаването на въртящ момент към всяко от задните колела за пълноценно използване на наличната мощност. Това ви позволява да завивате на завои по-късно и да ускорявате по-рано. Работи заедно с Интелигентната динамика на задвижване.

ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

Персонализирайте характеристиките на задвижване според предпочитанията си. Програмируемата динамика ви позволява да регулирате твърдостта на волана, настройките на трансмисията и реакциите на горивния дросел.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Бързо анализирайки входящите данни за стила и условията на шофиране, Адаптивната динамика ускорява реакциите на F‑TYPE, за да предостави оптимално усещане при шофиране по всяко време.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СПИРАЧНА МОЩНОСТ

355 ММ ОТПРЕД. 325 ММ ОТЗАД

355 ММ ОТПРЕД. 325 ММ ОТЗАД

Оптимизирани да съчетават издръжливост и ниско тегло, същевременно осигурявайки надеждна динамика.
380 ММ ОТПРЕД. 376 ММ ОТЗАД

380 ММ ОТПРЕД. 376 ММ ОТЗАД

Изключително бързо, откликващо и прогресивно действие на спирачките.
398 ММ ОТПРЕД. 380 ММ ОТЗАД

398 ММ ОТПРЕД. 380 ММ ОТЗАД

Карбоно-керамични спирачки. Нашата най-мощна спирачна система, способна на най-високите нива на устойчива динамика.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ F‑TYPE

Няма грешен отговор, когато избирате между купе и кабриолет.

*Налично само с двигатели с 450 к.с.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики, за да бъдат инсталирани. Свържете се с вашия местен търговец за повече подробности или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.