ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

F-TYPE. Адаптиран спрямо вас.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

УДОВОЛСТВИЕТО Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Осмелете се да покажете тъмната страна на своя F‑TYPE с нашия пакет Black Exterior. Кантът на предната решетка, кантовете на стъклата, предният сплитер, страничните въздуховоди и задната престилка са с отличително покритие в блестящо черно. Допълнителните елементи на екстериорния стайлинг като емблемата и надписа на Jaguar са в черно, за да усъвършенстват още повече външния вид на този грабващ окото спортен автомобил.

ВАШИЯТ ИЗБОР НА ДЖАНТИ

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Освен че акцентира динамичния външен вид на вашия F‑TYPE, един хубав комплект джанти може да му придаде допълнителен персонален щрих. Ние имаме гама елегантни, красиво проектирани алуминиеви джанти от 18 до 20 инча в различни варианти за стил и покритие.

ДЖАНТИ

НАЙ-ДОБРИ КАНДИДАТИ

Класическият избор за F‑TYPE купе.

ВДЪХНОВЯВАЩИ ИНТЕРИОРИ

СТУДЕНО

СТУДЕНО

Добавяйки топлина през зимата, опционалният пакет Climate включва отопляемо предно стъкло, отопляем волан и двузонова климатична система.
ЧЕРНО

ЧЕРНО

Добре дошла тъмна изтънченост. Пакетът Interior Black включва черни кантове на въздуховодите, инструменталния клъстер, копчетата и дръжките на вратите, черни спици на волана и кантове на копчетата и черно покритие на дръжката на централната конзола.
ЛУКСОЗНО

ЛУКСОЗНО

Освежете интериора си с пакет Interior Luxury. Той включва премиум осветление в купето, осветени пластини на праговете и кожен салон.
ПРЕМИУМ

ПРЕМИУМ

Освен характеристиките на пакета Interior Luxury, пакет Plus предлага пълен кожен салон за удоволствие в цялото купе.

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА - КАРБОНОВИ ВЛАКНА SILVER WEAVE

КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА - КАРБОНОВИ ВЛАКНА SILVER WEAVE

Висококачествени капаци на огледалата от карбонови влакна Silver Weave осигуряват стайлинг, вдъхновен от динамиката.
ЛУКСОЗНИ МОКЕТНИ СТЕЛКИ ЗА БАГАЖНИКА

ЛУКСОЗНИ МОКЕТНИ СТЕЛКИ ЗА БАГАЖНИКА

Луксозна мека стелка за багажника в цвят Jet Black с логото на Jaguar. Премиум дебела мъхеста стелка 2 050 г/м2 с кантове от набук.
ВЪЗДУШЕН ДЕФЛЕКТОР

ВЪЗДУШЕН ДЕФЛЕКТОР

Лесен за монтиране и сваляне, въздушният дефлектор намалява въздушната тяга и турбуленцията в купето дори при високи скорости. Предлага се в комплект с калъф за съхранение с надпис Jaguar.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики, за да бъдат инсталирани. Свържете се с вашия местен търговец за повече подробности или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.