НОВИЯТ JAGUAR F-PACE SVR

НОВИЯТ JAGUAR F-PACE SVR

Представяме ви нашия най-мощен SUV с двигател V8 с компресор суперчарджър и водеща в класа пъргавина.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ДИНАМИКА

ПЪРГАВИНА И ДИНАМИКА

ПЪРГАВИНА И ДИНАМИКА

Предлагащ по-голяма производителност, пъргавина и динамика от всякога, F-PACE SVR е върховият модел от нашата отличена с награди гама.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА F-PACE SVR

двигател

5,0 л


В основата на F-PACE SVR е мощният 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър на Jaguar.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

550 (405) к.с. (kW)


Мощност от 550 к.с. (405 kW) гарантира въодушевяващо изживяване всеки път, когато седнете зад волана.

МАКСИМАЛЕН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ

700 Нм


F-PACE SVR осигурява увеличен въртящ момент до 700 Нм.

0-100 КМ/Ч

4,0 секунди


Благодарение на най-новите технологии – включително функцията Dynamic Launch – F-PACE SVR ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,0 секунди.

ДИЗАЙН

ЕКСТЕРИОР

ЕКСТЕРИОР

Дизайнът на F-PACE SVR включва по-големи въздухозаборници, въздуховоди на предния капак, странични въздуховоди на калниците и заден спойлер - като всички те увеличават притискащата сила и намаляват въздушното съпротивление. Резултатът е по-добра динамика и по-добро управление.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ

ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ

Новата предна броня допринася за внушителната спортна осанка, а по-големите въздухозаборници спомагат за охлаждането на двигателя V8 с компресор суперчарджър. Предна решетка в цвят Gloss Black с уникална рамка в цвят Satin Grey и лого SVR допълват визията на автомобила.
СЕДАЛКИ PERFORMANCE

СЕДАЛКИ PERFORMANCE

Свързвате се с F-PACE SVR в момента, в който се настаните в седалките Performance с тапицерия от мека кожа Windsor и велур или полуанилинова кожа. Отопляемите предни и задни седалки съдържат логото SVR и уникален перфориран десен.
ВОЛАН

ВОЛАН

Коженият волан SVR със захват за палците, с уникални шевове в цвят Flame Red и Light Lunar и лого SVR подчертава още повече спортната мощ на модела. А 12,3-инчовият дисплей за водача на системата Pivi Pro предоставя бърз преглед на информацията.

ПАКЕТ SVR BLACK

ЕДИНСТВО НА ФОРМА И СЪДЪРЖАНИЕ

Подчертайте динамичната визия на F-PACE SVR с опционалния пакет SVR Black. Покрития и детайли в цвят Gloss Black, от рамката на решетката и въздуховодите на предния капак до логото на Jaguar и емблемата F-PACE, придават на автомобила допълнителна елегантност.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Special Vehicle Operations демонстрира най-доброто от Jaguar с гама ексклузивни модели с емблемата SV, лимитирани колекционерски серии и уникално конструирани проекти.
РАЗГЛЕДАЙТЕ SV
МОДЕЛИ JAGUAR F-PACE

МОДЕЛИ JAGUAR F-PACE

Тук можете да намерите пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ

Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.