НОВИЯТ JAGUAR F-PACE SVR

Представяме ви нашия най-мощен SUV с двигател V8 с компресор суперчарджър и водеща в класа пъргавина.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ДИНАМИКА

ПЪРГАВИНА И ДИНАМИКА

Предлагащ по-голяма производителност, пъргавина и динамика от всякога, F-PACE SVR е върховият модел от нашата отличена с награди гама.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА F-PACE SVR

двигател

5,0 л


В основата на F-PACE SVR е мощният 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър на Jaguar.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

550 (405) к.с. (kW)


Мощност от 550 к.с. (405 kW) гарантира въодушевяващо изживяване всеки път, когато седнете зад волана.

МАКСИМАЛЕН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ

700 Нм


F-PACE SVR осигурява увеличен въртящ момент до 700 Нм.

0-100 КМ/Ч

4,0 секунди


Благодарение на най-новите технологии – включително функцията Dynamic Launch – F-PACE SVR ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,0 секунди.

ДИЗАЙН

ЕКСТЕРИОР

Дизайнът на F-PACE SVR включва по-големи въздухозаборници, въздуховоди на предния капак, странични въздуховоди на калниците и заден спойлер - като всички те увеличават притискащата сила и намаляват въздушното съпротивление. Резултатът е по-добра динамика и по-добро управление.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ

ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ

Новата предна броня допринася за внушителната спортна осанка, а по-големите въздухозаборници спомагат за охлаждането на двигателя V8 с компресор суперчарджър. Предна решетка в цвят Gloss Black с уникална рамка в цвят Satin Grey и лого SVR допълват визията на автомобила.
СЕДАЛКИ PERFORMANCE

СЕДАЛКИ PERFORMANCE

Свързвате се с F-PACE SVR в момента, в който се настаните в седалките Performance с тапицерия от мека кожа Windsor и велур или полуанилинова кожа. Отопляемите предни и задни седалки съдържат логото SVR и уникален перфориран десен.
ВОЛАН

ВОЛАН

Коженият волан SVR със захват за палците, с уникални шевове в цвят Flame Red и Light Lunar и лого SVR подчертава още повече спортната мощ на модела. А 12,3-инчовият дисплей за водача на системата Pivi Pro предоставя бърз преглед на информацията.

ПАКЕТ SVR BLACK

ЕДИНСТВО НА ФОРМА И СЪДЪРЖАНИЕ

Подчертайте динамичната визия на F-PACE SVR с опционалния пакет SVR Black. Покрития и детайли в цвят Gloss Black, от рамката на решетката и въздуховодите на предния капак до логото на Jaguar и емблемата F-PACE, придават на автомобила допълнителна елегантност.

ЦВЯТ

ПРЕМИУМ ПАЛИТРА НА SV

За да подчертаете още повече индивидуалността и визията на вашия Jaguar, изберете боя със специален ефект, със сатинирано матово или ултра гланцово покритие от премиум палитрата на SV.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Special Vehicle Operations демонстрира най-доброто от Jaguar с гама ексклузивни модели с емблемата SV, лимитирани колекционерски серии и уникално конструирани проекти.
РАЗГЛЕДАЙТЕ SV

МОДЕЛИ JAGUAR F-PACE

Тук можете да намерите пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ

Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.