JAGUAR E-PACE

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ ЗА ПАКЕТИ

Изберете от четири различни опции за пакети, за да съответства E-PACE идеално на вашия начин на живот.

ПАКЕТ BLACK

Впечатляващият пакет Black създава характерно присъствие на E-PACE, с екстериорни акценти в цвят Narvik Black, които подчертават всичко - от страничните въздуховоди, рамката и върховете на предната решетка, до отличителните емблеми с логото Jaguar и E-PACE.
ПАКЕТ TECHNOLOGY

ПАКЕТ TECHNOLOGY

С вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight, безжичното зареждане на устройства, Head-up дисплея и интерактивния дисплей за водача, пакетът Technology прави пътуванията по-свързани и интуитивни от всякога.
ПАКЕТ CONVENIENCE

ПАКЕТ CONVENIENCE

За тези, които обичат приключенията, пакетът Convenience включва удобни допълнителни контакти за захранване и задна врата, управлявана с жестове. Освен това, безключовият достъп и гривната Activity Key правят достъпа до автомобила ви по-бърз и по-лесен.

ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Създайте перфектния Jaguar E-PACE спрямо вашия начин на живот. Максимален стил, комфорт и практичност според вашите вкусове.

ДЖАНТИ

Насладете се на свободата в персонализацията на вашия E-PACE. С размери на джантите, вариращи от 17 до 21 инча в зависимост от избрания от вас модел, и стилни покрития, включително Gloss Black, ефект „диамант“ и Satin Grey, на разположение е опция за джанти, удовлетворяваща всеки вкус.

БЕЗОПАСНОСТ И ПОДПОМАГАНЕ

Безопасността винаги е приоритет във вашия E-PACE.

ПАКЕТ DRIVER ASSIST

Само един от опционалните пакети на E-PACE, пакетът Driver Assist предлага множество функции в помощ на водача - включително Асистент за следене на мъртвата точка на видимост, Следене на трафика зад автомобила, Адаптивен автопилот и Предупреждение за опасност от сблъсък отзад. Всички те са предназначени да направят пътуванията по-лесни, по-безопасни и по-приятни.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Насладете се на свободата в персонализацията на E-PACE.

ВИДЕОРЕГИСТРАТОР

Видеорегистраторът на Jaguar записва видео от събития и инциденти при шофиране и е проектиран да се интегрира безпроблемно в купето и електрическата система на автомобила ви.

КОЛЕКЦИЯ JAGUAR

Нашата ексклузивна гама с луксозно облекло, аксесоари и подаръци е вдъхновена от нашите автомобили и техния дизайн.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Външен вид, пъргавина и динамично шофиране.
РАЗГЛЕДАЙТЕ АКЦЕНТИТЕ
МОДЕЛИ JAGUAR E‑PACE

МОДЕЛИ JAGUAR E‑PACE

Тук можете да намерите пълната гама модели с богат избор на превъзходни дизайни, подпомагащи динамиката системи и технологии.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за динамиката на двигателя, размерите и разхода на гориво.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. E‑PACE е синоним на изтънченост, практичност и уверено шофиране.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА