JAGUAR E-PACE

АКЦЕНТИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ДИНАМИКА

С гама двигатели и подобрена динамика на задвижване, E‑PACE постига идеалния баланс между стил и производителност.

PLUG-IN HYBRID

В електрически режим (EV) Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid (PHEV) има пробег до 62 к솆, идеален за ежедневно шофиране в града. С бензинов двигател за по-дълги пътувания, E‑PACE Plug‑in Hybrid е идеалният компактен SUV.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА E-PACE PLUG-IN HYBRID

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ 0-80%

30

минути*

E-PACE Plug-in Hybrid е с удобно зареждане с възможност за презареждане на път.

РАЗХОД НА ГОРИВО

1,4 - 1,6

л/100 км ††

Извлечете повече от пътуването си с икономичния E‑PACE Plug-in Hybrid.

ЕМИСИИ

32-36

г/к솆

Радвайте се на намалени CO2 емисии с E‑PACE Plug-in Hybrid.

ПРОБЕГ В ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ

62-59

км ††

Вашите кратки пътувания са напълно подходящи за електрически (EV) режим.

Който и модел да изберете, E-PACE предлага изобилие от функции за шофиране за подобряване на всяко пътуване.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

За постигане на динамика при най-различни условия системата за задвижване на всички колела (AWD) управлява интелигентно разпределението на въртящия момент между предната и задна ос. Чрез оптимизиране на тягата, задвижването на всички колела подобрява динамичното управление и предлага по-голяма стабилност при неблагоприятни условия, така че можете да продължите да се наслаждавате на пътуването си.
ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

Уникален баланс между пъргавина и комфорт при пътуване – открийте вълнението от шофирането на този SUV на Jaguar. Широка гама от подобрени двигатели, включително хибридни технологии, означава, че има такъв, който ви подхожда.
АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Опционалната система Адаптивна динамика осигурява прецизна динамика и мека возия, като следи позицията на колелата и движенията на каросерията. Амортисьорите регулират окачването, за да ви предоставят оптимален баланс между комфорт, финес и пъргавина. ​
ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

За да увеличи още повече финеса и комфорта или динамиката на автомобила, функцията Програмируема динамика ви позволява да персонализирате настройките на подаването на газ, точките за смяна на предавките и кормилното управление и окачването на Е-PACE, за да отговарят на вашите нужди на шофиране.

ТЕХНОЛОГИИ

Интуитивните технологии на Е‑PACE - включително Pivi, нашата автомобилна информационно-развлекателна система - са бързи и приятни за използване. Осигурявайки единство на водач и автомобил, E‑PACE е готов да потегли едновременно с вас.

ПРОСТОТАТА КАТО СТАНДАРТ

Стандартните функции на Pivi включват:

- 11,4-инчов сензорен екран
- DAB дигитално радио
- Новоразработен интерфейс
- Apple CarPlay®1
- Android AutoTM2
- Remote3

Надградете до Pivi Pro4 и ще бъдете придружавани от най-новия интегриран в автомобила изкуствен интелект, осигуряващ функции като самообучаваща се навигационна система за напълно свързано пътуване.

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Който и модел да изберете, E-PACE предлага изобилие от функции за шофиране за подобряване на всяко пътуване.

ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT

Вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight ви осигурява напълно безпрепятствен изглед зад автомобила. Тази най-съвременна технология предава видео в реално време от камера, монтирана на покрива на E-PACE, като осигурява постоянна видимост, независимо какво има зад вас.
ИНТЕРИОРНО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

ИНТЕРИОРНО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

Естетиката на Е-PACE, характерна за спортен автомобил, крие голямо багажно пространство и водещо в класа интериорно пространство за съхранение на вещи. Просторната жабка и дълбоките джобове в предните врати ще държат под ръка най-важното, докато големият багажник побира всичко необходимо за по-дълги пътувания.
ПРЕМИУМ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

ПРЕМИУМ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Първокласните LED предни фарове съдържат характерните дневни светлини с двойна J-образна графика, гарантирайки, че се виждате ясно дори на ярка дневна светлина. Те добавят също нотка на динамизъм към вашето шофиране с предни и задни анимирани мигачи като стандартно оборудване.
ЗАДНА ВРАТА, КОНТРОЛИРАНА С ЖЕСТОВЕ

ЗАДНА ВРАТА, КОНТРОЛИРАНА С ЖЕСТОВЕ

Контролираната с жестове задна врата ви позволява да отваряте и затваряте багажното отделение, без да докосвате ключа или автомобила. Поставете крака си под задния ъгъл на автомобила, за да отворите или затворите задната врата.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Jaguar E-PACE е създаден с функции в помощ на водача, които помагат да се улесни движението в града и паркирането, а шофирането по магистрали е по-приятно. Тези технологии подобряват вашето шофиране, като спомагат за намаляване на стреса.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Направете E-PACE свой чрез избор на модели, двигатели и пакети със спецификации.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ JAGUAR E-PACE

Изберете модела, двигателя и пакета със спецификации, преди да персонализирате автомобила си чрез избор на бои, джанти и интериорни опции.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ JAGUAR E‑PACE

МОДЕЛИ JAGUAR E‑PACE

Тук можете да намерите пълната гама модели с богат избор на превъзходни дизайни, подпомагащи динамиката системи и технологии.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за динамиката на двигателя, размерите и разхода на гориво.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Добавете елементи на личен стил или допълнете своя E‑PACE с практични аксесоари. Нашата широка гама означава, че можете да оптимизирате своя автомобил в пълно съответствие с нуждите си.
ВИЖТЕ ОПЦИИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Изключителното внимание към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. E‑PACE е синоним на изтънченост, практичност и уверено шофиране.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА


Вижте данните по WLTP
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplayfor за повече информация.

2Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Приложението Jaguar Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.

4Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

5 Изисква соларно нискоемисийно предно стъкло на някои пазари.

6Прилага се политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок.

7Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни и функционалността в автомобила може да се понижат за останалите дни от месеца. За подробности относно политиката на добросъвестно ползване, свързана с тази функция, вижте Общи условия на InControl Pivi Pro на www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на стрийминг услугата и резолюцията на видео съдържанието. HD видеото ще увеличи значително използването на данни.

8Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на стрийминг услугата и резолюцията на видео съдържанието. HD видеото ще увеличи значително използването на данни. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.
Nanoe™ е търговска марка на Panasonic Corporation.