ИНТЕРИОР

От 10-инчовия сензорен екран до ръчно изработения фурнир, XJ предоставя изключителен стандарт за технология, лукс и комфорт†. Открийте качеството на изработката в целия интериор, което отличава XJ от останалите.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Интериорът на XJ е също толкова луксозен, колкото и технологично усъвършенстван. Качеството на майсторската изработка в купето на XJ го отличава от останалите. XJ е оборудван и с най-новите автомобилни технологии за свързаност, за да ви осигури постоянна информация и забавление. С широка гама цветове, материали и покрития, интериорът отразява изчистените, елегантни линии на екстериора.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
ПРОСТОР И ВЪЗДУХ
Вътре в XJ усещането за простор е подсилено от панорамния покрив и плавните линии на ръчно изработения фурнир, който опасва купето. Усещането за лукс е подчертано от вълнуващите спортни елементи, а осветлението във фосфорно синьо създава елегантен финален щрих. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви пренасят на друго място.
ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ
Моделите XJ с дълго междуосие издигат лукса на пространството до друго ниво без да правят компромис с красотата на стилния екстериор на XJ. С над метър пространство за краката за пътниците на задните седалки, това е идеалната среда, в която да работите, да се наслаждавате на много възможности за забавление или просто да се изпънете назад и да релаксирате.
БЕЗУПРЕЧНА МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА
Подглавниците на XJ50 са с релефно изображение на логото на Jaguar. Дълбок печат на арматурното табло и предния централен подлакътник съдържа логото XJ50, а фурнирът в цвят Gloss Shadow Walnut осигурява богат, контрастен акцент в купето.
ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ
Просторната задна част на купето на XJ е създадена да ви глези. Тя може да бъде допълнително подобрена с индивидуални, прибиращи се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост, и централен подлакътник, в който са разположени бутоните за управление на мултимедийната система, на предните и задните седалки, както и място за съхранение на вещи. За комфорт, удобство и уединение се предлагат също сгъваеми бизнес масички, LED осветление за четене, автоматично изтеглящи се подложки за краката и електроуправляеми щори за страничните задни стъкла.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНТЕРИОРА
СЪЩЕСТВЕНИ ДЕТАЙЛИ
Подглавниците на моделите XJ Premium Luxury, Portfolio, XJ50 и Autobiography са с релефно изображение на логото на Jaguar. XJR575 съдържа характерното лого 575, бродирано на предните и задните седалки.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Осветени пластини на праговете с емблема XJ50
Ексклузивни осветени пластини на праговете с емблема XJ50 ви въвеждат в купе, което отдава почит на стила и елегантността.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ДВОЕН ШЕВ
Цялата тапицерия на XJ е с двоен шев за по-голяма устойчивост и предоставя безспорно доказателство за качеството на Jaguar. При избрани модели шевът е в цвят, контрастиращ на цвета на кожата на седалките, а отделенията на вратите могат да се избират за допълнителен щрих персонализация.
INTAGLIO TEXT
За уникален финален щрих Intaglio може да се персонализира по ваша спецификация.
EXCEPTIONALLY LUXURIOUS
КОЖА С КАПИТОНИРАН ДИЗАЙН
Кожената тапицерия на моделите XJ Portfolio, Autobiography и XJ50 има изискан капитониран дизайн, който е последна дума в лукса.
ТЕХНОЛОГИЯТА ПОД ВАС
Многофункционалните седалки на XJ ви дават пълен контрол над личния ви комфорт. И предните, и задните седалки са с електрическо регулиране и само с едно докосване на бутон избирате идеалната позиция на седалката. Дори след много часове зад волана ще излезете от своя XJ свежи и бодри.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:ak9gglq5XL4
В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ
Гледката отвътре е изключителна: панорамният топлоотражателен стъклен покрив се простира и над задните седалки. Той филтрира UV лъчите и изпълва купето с естествена светлина, създавайки усещане за красива ефирност, завиден простор и благодарение на ефективното затъмняване - уединеност.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:1rf5SYm8ihs
ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЛУКС
Купето на XJ е едновременно луксозно и модерно, създадено да възбуди сетивата. Можете да персонализирате интериора с набор от материали и тапицерии, които отговарят на най-високите ви стандарти. Обширни пространства от кадифено мека кожа и красиви фурнири придават на XJ отличителна, луксозна атмосфера.

XJ е върховият седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

*Функциите и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила и пазара. Консултирайте се с вашия местен дилър на Jaguar за повече подробности.