ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните системи в помощ на водача на XJ ви осигуряват безопасност, свързаност и забавление.

XJ съдържа свръхмодерната информационно-развлекателна система Touch Pro на Jaguar като стандартно оборудване. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - Jaguar предлага решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

Всички модели XJ са оборудвани с Touch Pro, свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar. Системата се интегрира безпроблемно със смартфона ви, за да предложи гама услуги, които подсилват усещането зад волана, като ви осигуряват постоянна свързаност, докато сте в движение.

ВИЖТЕ ВИДЕО
CONNECTIVITY
PRO SERVICES
Pro Services предоставя информация за трафика, цени на горивата, услуги по паркиране и определяне на маршрути в реално време, за да ви гарантира своевременно завършване на вашето пътуване. Можете също да разглеждате карти като сателитни изображения или изглед от улицата. Бордовата Wi-Fi система създава постоянна Wi-Fi точка за достъп в автомобила, която позволява на пътниците да свързват безжично редица устройства към интернет.
ROUTE PLANNER
Route Planner използва приложението Route Planner за iOS или Android или уеб портал, за да се интегрира безпроблемно с телефона ви и да ви навигира от врата до врата – от първоначалното придвижване до автомобила ви, шофирането и (в случай че изберете това) последващо ползване на градския транспорт. Смартфонът ви се интегрира перфектно с цялото ви пътуване.
ONBOARD WI-FI
Бордовата Wi-Fi система на Touch Pro осигурява подаването на данни за различни услуги от ново поколение и упътващи функции. Свързаността на данните също създава постоянна Wi-Fi точка за достъп в автомобила, която позволява на пътниците да свързват безжично редица устройства към информационно-развлекателната система и интернет.
REMOTE PREMIUM
Remote Premium осигурява достъп до вашия XJ чрез смартфона ви, когато сте далеч от автомобила. Можете да настроите климатроника дистанционно, за да затоплите или охладите предварително автомобила чрез стартиране на двигателя, преди да влезете в автомобила. Можете също да заключвате или отключвате автомобила и да определите местонахождението му чрез звуков и светлинен сигнал.
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ
Командният център на XJ е сензорният екран. Този високоинтуитивен многосензорен интерфейс може да се персонализира и използва познатите жестове за работа със смартфони и таблети - просто докоснете, увеличете с пръсти и плъзнете за бърза, точна работа.
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
Интерактивният дисплей за водача с висока резолюция на XJ вдъхва живот на информацията - 12,3-инчов TFT екран с висока резолюция замества конвенционалния инструментален клъстер. Този мощен, многопластов виртуален дисплей съчетава лесен за употреба графичен интерфейс и по-усъвършенствана функционалност, за да направи шофирането още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или навигация на пълен екран с триизмерни карти.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:XPplMVoBfF4
РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ
Опционалната развлекателна система за пътниците на задните седалки включва индивидуално отварящи се 10-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост. Съотношението на екрана 16:9 означава, че те са напълно подходящи за гледане на филми на цял екран. И тъй като системата е оборудвана с безжични слушалки и дистанционно, както и с USB и HDMI портове, поддържащи множество таблети и смартфони, XJ осигурява безпроблемно постоянна свързаност за всички.
АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN<sup>TM</sup>
Jaguar и Meridian - прочути британски марки за дизайн, иновации и постижения - създадоха идеално партньорство, за да ви осигурят изживяване при шофиране, подобно на изживяването по време на концерт. Алгоритъмът на Meridian предоставя изключителен звук през цялото време за вас и всички ваши пътници.
РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN
ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ
XJ е създаден за максимална сигурност в покой и в движение. Алармена система с имобилайзер се предлага като стандартно оборудване. Можете да използвате ключодържателя си за дистанционно заключване и двойно заключване на XJ, или да направите това чрез дискретен бутон на дръжката на вратата. При потегляне вратите могат да се програмират да се заключват автоматично на предварително зададена скорост.

XJ е върховият седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Когато разпространяваме InControl, някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места. Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас