ЕКСТЕРИОР

XJ осигурява истински лукс. Предлага се широка гама цветове и джанти, включително ексклузивните за модела XJ50 алуминиеви джанти Style 5045 с 5 двойни спици с ефект „диамант“ и покритие в цвят Gloss Black.

Авторитарен, елегантен и мощен. Силуетът на XJ във формата на сълза е създаден за оптимална аеродинамична ефективност, като свежда до минимум въздушното съпротивление и подобрява ускорението, разхода на гориво и CO емисиите.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ

XJ в движение е забележителна гледка. Дори в покой той има способността да ускори пулса ви с мощния си характер, отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия. Със съчетанието си от аеродинамични линии и изваяна елегантност XJ напълно олицетворява обещанието на Jaguar за драматичен, динамичен и изчистен дизайн.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
ИНТЕЛИГЕНТНОСТ В ДВИЖЕНИЕ
Дизайн и инженерни решения оживяват в XJ. Предницата на автомобила е дръзка и уверена, с внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли. Предната решетка е обрамчена от енергийно ефективни full LED предни фарове, отличаващи се с уникалния дизайн на дневните светлини на Jaguar с двоен J-образен контур.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:setf9Ri68G4
МОМЕНТАЛНО РАЗПОЗНАВАЕМ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ
Отзад впечатляващи фарове с отличителни LED светлини с J-образен контур и елипсовидни ауспуси акцентират мощта и пъргавината на XJ.
ОБРАБОТКА НА БРОНЯТА
XJ50 съдържа предна и задна брони в стила на XJ Autobiography, за да подчертае изявения стил на автомобила. Предната броня е допълнена от хромирани кантове на въздуховодите и черна мрежа на предната решетка.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ПЛАВАЩА ЛИНИЯ НА ПОКРИВА
Задното стъкло на XJ елегантно обхваща автомобила, за да създаде плаваща линия на покрива, която подчертава издължения, нисък и широк профил.
JAGUAR XJ R-SPORT

XJ R-Sport се характеризира с динамични стилови щрихи, които включват предна решетка в цвят Gloss Black и задна престилка, както и преден сплитер, странични прагове R style и заден спойлер.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

XJ е върховият седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас