xj
JAGUAR XJ

Върховният седан на Jaguar - перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс.

вижте 360-градусов изглед на екстериора

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 184*

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 7.0*

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

XJ дава нова дефиниция за луксозен автомобил. Той представлява впечатляваща комбинация от красота, лукс и мощност. Осигурява пъргавина и свежо динамично изживяване при шофиране. За пътника купето предоставя пространство за изпъване и релакс. Свърхмодерната система Touch Pro на Jaguar е стандартно оборудване наред с други подобрения в интериора и екстериора. XJ съдържа full LED предни фарове и задни светлини. Нито един автомобил не изглежда и не създава усещане като XJ.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ XJ ЕКСТЕРИОРА
http://cdn.raffine.eu/api/v1/image/5085/w/1366.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
http://cdn.raffine.eu/system/ext_360/xj/xj_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**_m.jpg
НАТИСНИ ТУК
РАЗГЛЕДАЙТЕ XJ ИНТЕРИОРА
XJ INTERIOR DRIVE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19/
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо
ИНТЕРИОР НА XJ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19_driven/
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо
СТАНДАРТНО ИЛИ ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ

Със стандартно (SWB) или дълго междуосие (LWB), всеки XJ е перфектната среда за работа или удоволствие. Моделите с LWB имат и над един метър пространство за краката и уникална возия като при лимузина с модифицирани настройки на въздушното окачване за още по-голям комфорт.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН
Увереният стайлинг на XJ включва внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли, мощни full LED предни фарове и грабващи окото LED задни светлини с отличителна графика с тънки линии. Мощният характер на XJ е отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
ВИЖТЕ ВИДЕО
ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ
Изключително луксозен, интериорът на XJ притежава качество на изработката, което го отличава от останалите. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви транспортират до друго място.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
МОЩНИ, ОТКЛИКВАЩИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ
Всички двигатели на XJ предлагат изключително съчетание на динамика, финес и икономичност. Гамата предлага избор между дизелов двигател V6 с турбокомпресор или три бензинови двигателя. Бензиновите двигатели включват 3,0-литровия двигател V6 с компресор суперчарджър и мощния 5,0-литров двигател V8 на XJR575 с компресор суперчарджър и 575 к.с. Всички двигатели са оборудвани със система Stop/Start за още по-голяма икономия на гориво и по-ниски СО2 емисии на XJ.
ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ
КРАСОТА. СИЛА. ПЪРГАВИНА
Изцяло алуминиевата конструкция на XJ е не само здрава и твърда, но и изключително лека. Занитено и без нито един заваръчен шев, 100% алуминиевото шаси и структура на каросерията тип „монокок“ превръщат този автомобил в един от най-леките в класа. Отличното съотношение мощност/тегло подобрява всички аспекти на динамиката, а конструкцията тип „монокок“ осигурява по-голяма здравина за по-добро управление, както и отлична безопасност.
ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ
ДОБРЕ СВЪРЗАНИЯТ АВТОМОБИЛ
С приложението Remote Premium, което вече е стандартно оборудване за модела XJ, можете да следите автомобила от смартфона си. С функцията със звукова и светлинна индикация Remote Beep and Flash можете да проверявате нивото на гориво, да заключвате автомобила си дистанционно, да задавате перфектната температура в купето и да откривате лесно своя XJ. А когато влезете в автомобила, Touch Pro, свръхмодерната информационно-развлекателна система от следващо поколение на XJ, поставя всички важни бутони за управление и цял един свят на забавление на върха на пръстите ви.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ XJ50

Вдъхновен от миналото, конструиран от настоящето. Специалното издание на модела отбелязва 50 годишнината на Jaguar XJ с ексклузивни дизайнерски характеристики и изключително внимание към детайла.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?

Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване. Кой е точният за вас?

КОЙ Е ТОЧНИЯТ ЗА ВАС?
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ XJ

Разгледайте серията XJ и открийте перфектната за вас комбинация от динамика, управление и комфорт.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

**Разгледайте стойностите съгласно WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Показаните данни са в резултат от официални тестове на производителя съгласно европейското законодателство. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри.