ИНТЕРИОР

Интериорът на XF предлага изключителен лукс и простор.

ВИЖТЕ ВИДЕО
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
СЪВРЕМЕННА МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

В купето на XF гама съвременни материали са изящно изработени, за да предложат изключителен комфорт и усещане за благоденствие.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

Отваряте вратата на XF и бутонът Start ви привлича неудържимо вътре. С туптящо сърце, той създава емоционална връзка между водача и автомобила. Двойният ритъм от 72 пулсации в минута е същият като на ягуар в покой. Натискате бутона Start и XF се събужда. С идеална хореография въздухозаборниците се отварят, съвременният въртящ се селектор1 в цвят Satin Black се повдига плавно, двигателят заръмжава - всичко ви вдъхновява да очаквате с нетърпение предстоящото шофиране.

ИЗДАНИЯ
НОВИЯТ XF CHEQUERED FLAG

Конструиран с мисъл за водача. От изцяло кожения интериор до алуминиевото покритие Dark Hex на инструменталния панел естетиката на дизайна на автомобила ви потапя напълно в преживяването Chequered Flag.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
НАЙ-ФИНИТЕ МАТЕРИАЛИ
Кожата и фурнирите са подбрани с изключително внимание, така че всичко в купето на XF да е луксозно на допир. Независимо дали предпочитате покрития от карбонови влакна или дървени фурнири в допълнение към красивата селекция от кожи, вашият XF винаги ще бъде съвършен на външен вид и допир.
ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА
XF съчетава педантична изработка със съвременни материали, за да предложи редица опции за интериора. Кадифено меката кожа с двоен шев, включително премиум зърнеста кожа Windsor2, може да бъде допълнена с елегантни фурнири и качествен текстил в цветове по избор.
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
От изискани модерни фурнири, качествен текстил и кожа до широка гама цветови комбинации, можете да създадете XF, който отговаря на вашия стил. Можете дори да добавите ваш текст на осветените пластини на праговете.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС
Купето на XF ви осигурява лукс, избор и изобилно пространство. Щедрите размери на пространството за главата и краката отзад допринасят за изключителния комфорт на пътниците. Амбиентното интериорно осветление подсилва атмосферата на XF, а LED светлините за четене осигуряват ясно, персонално осветление.

Съвременният награждаван дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Само за автомобили с автоматична трансмисия.
2Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация.