ЕКСТЕРИОР

Изключително качество и майсторска изработка в съчетание със съвременен британски дизайн - XF е автомобил с отличителна красота и динамичен лукс.

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

Забележете стегнатия и атлетичен екстериор. Красиво премерените извивки вдъхват живот на изявения му характер. Уверената изправена предна решетка и високата изпъкналост на предния капак подсилват устрема му.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЛИНИЯТА НА КРАСОТАТА
Профилът на седана XF с перфектни пропорции е подчертан от единствена елегантна арка, която минава по протежение на каросерията и достига кулминацията си в отличителните обгръщащи задни LED светлини с двоен кръгъл елемент, вдъхновен от F‑TYPE.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:TkEq447LAdo
УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА
Зашеметяващият екстериорен дизайн на XF е естествено аеродинамичен. Неговите усъвършенствани форми подобряват управлението, динамиката и финеса. Дори изравнените фарове и странични електроуправляеми въздухозаборници са прецизно усъвършенствани чрез взискателни тестове на дизайна, за да се намали въздушното съпротивление и да се увеличи притискащата сила.
ОТПРЕД
ОТСТРАНИ
ОТЗАД
ИЗДАНИЯ
НОВИЯТ XF CHEQUERED FLAG

За онези, които живеят за съревнованието. Chequered Flag има уникални емблеми Chequered Flag с избор между Yulong White, Santorini Black или Eiger Grey за цвят на екстериора.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
ОТЛИЧИТЕЛНИ LED ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ С J-ОБРАЗЕН КОНТУР
Адаптивните LED предни фарове с отличителните дневни светлини с J-образен контур на Jaguar придават на XF забележително присъствие на пътя.
ЗАШЕМЕТЯВАЩА СВЕТЛИНА
Задните LED светлини на XF Sportbrake имат елегантен единичен кръгъл елемент, вдъхновен от F‑TYPE, в центъра на своя дизайн. Това ги прави мигновено разпознаваеми и през деня, и през нощта.
ЗАДНИ СВЕТЛИНИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ F‑TYPE
Един от многото фини финални щрихи на седана XF е уникална графика с тънки линии на отличителните LED задни светлини, вдъхновени от F‑TYPE.
ХРОМИРАНИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОЗАБОРНИЦИ
Мрежестите странични въздухозаборници с хромиран кант и гравиран надпис Jaguar придават на XF усещането за динамичен дизайн и латентна мощност.

Съвременният, отличен с награди дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация.
2Включва електроуправляема щора като стандартно оборудване.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас