НОВИЯТ JAGUAR XF

Зашеметяваща комбинация от дизайн и динамика. Jaguar XF разполага с нова гама дизелови двигатели, която е обогатена с mild hybrid технология.

360° ИЗГЛЕД

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г./км
Едва 115

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л./100км
От 4.4

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar XF.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и свалете най-новите брошури за Jaguar XF.
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.
ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

С достатъчно пространство за крака, приспособими позиции за сядане и нови опционални настройки за масаж, вашият XF наистина ще стане Вашето убежище.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

XF привлича вниманието от всеки ъгъл. Съвременните детайли са част от усъвършенствания екстериор на XF.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДИНАМИКА
ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ
ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

Изпитайте прочутото удоволствие от шофирането на Jaguar. Сега нашата гама включва нови дизелови двигатели с mild hybrid технология за по-динамични пътувания.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

XF предлага уникалната система за задвижване на всички колела на Jaguar със системата Интелигентна динамика на задвижване (IDD), осигуряваща усъвършенствани алгоритми за интелигентна реакция спрямо пътните условия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ВЕКТОРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪРТЯЩИЯ МОМЕНТ
Системата Torque Vectoring by Braking осигурява контролирано независимо намаляне на скоростта, за да увеличи възможностите на автомобила дори и при най-острите завои. Системата намалява опасността от недозавиване и придава гъвкавост като на спортен автомобил.
ДВИГАТЕЛИ
Насладете се на още по-нисък разход на гориво и ненадминатата динамика на Jaguar. Освен гама от ефективни бензинови двигатели, XF разполага с нова гама дизелови мотори, която е обогатена и с mild hybrid технология; интелигентна регенеративна система, която зарежда мотора по време на забавяне и спиране.
ПАКЕТ DYNAMIC HANDLING
Подобряващ едновременно естетиката на автомобила и Вашето изживяване при шофиране, този пакет съдържа Конфигуруема динамика, червени спирачни апарати, 355-милиметрови предни спирачки и 325-милиметрови задни спирачки.
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА
ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА

Стандартните функции на Pivi включват:

• 11.4-инчов сензорен екран
• Цифрово радио
• Изцяло обновен интерфейс
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remot 3


Преминете на Pivi Pro 4 и ще бъдете придружени от най-новия изкуствен интелект в автомобила, предоставящ функции като навигационна система със самостоятелно обучение за изцяло свързано пътуване.

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ
ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Опционалният преден дисплей 5 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

MERIDIAN™ AUDIO ​
MERIDIAN™ AUDIO ​

Британската аудиосистема MeridianTM Audio е всичко, което може да искате за едно уникално музикално изживяване. Не просто говорим за увеличаване на нивата на силата на звука. Става въпрос за увеличаване на нивата на дълбочина, яснота и реализъм на музиката, като се използва комбинация от модерна акустична технология и стратегически разположени високоговорители, за да се създаде аудио платформа - това, което наричаме „звукова сцена“ - това е перфектно за интериора на XF. Изберете коя е Вашата аудиосистема MeridianTM или MeridianTM Surround.

ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ
ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ

С активното изолиране на шума от пътя, благодарение на иновативната технология на аудио експертите Meridian Audio и намалените нива на вибрации, ХF предлага подобрен комфорт при шофиране за Вас и Вашите пътници.

СВЪРЗАНОСТ
Пакетът Online 6 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 11
- Разпознаване на глас - Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ
Изберете опционалния план Wi-Fi Enabled 9 и ще можете да използвате:

• Предпочитаните от Вас музикални платформи
• До 20GB данни на месец
• Антена за подобрена връзка
• Възможност за свързване на няколко устройства
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система Nanoe TM за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайте функцията и специално проектираният филтър ще улови фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ
ACTIVITY KEY
Водо- и удароустойчив, изцяло обновеният Activity Key8 Ви позволява да отключвате, заключвате и стартирате автомобила си. Така че каквито и дейности на открито да сте планирали, вече няма да имате нужда от конвенционалните ключове за кола.
ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
Опционалната технология от най-ново поколение осигурява безпрепятствен изглед на пътя зад Вашия седан Jaguar XF9. Камера, разположена в антената, подава видео сигнал в огледалото за обратно виждане, като гарантира постоянна видимост, независимо от това какво има зад Вас.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Jaguar XF разполага със системи в помощ на водача, които спомагат за по-лесното и приятно шофиране и паркиране. Тези технологии засилват Вашето шофьорско изживяване, като помагат да се отпуснете и да се отървете от стреса.
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR XF
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЯ
Внимaнието към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. Новият Jaguar XF е предпочитан автомобил, красива кола, която не може да се сравни с никоя друга.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ПЕРФЕКТНОТО ШОФИРАНЕ ЗАПОЧВА ТУК

Луксозен бизнес седан с отличителен дизайн, динамично управление и модерни технологии. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar XF.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
JAGUAR АКСЕСОАРИ
JAGUAR АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя XF спрямо Вашия вкус, начин на живот и интереси.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Нашата изключителна гама от луксозни дрехи, аксесоари и подаръци са вдъхновени от нашите автомобили и техния дизайн.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar XF.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и свалете най-новите брошури за Jaguar XF.
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.

TПредоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

Вижте данните по WLTP..

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Данните представят средни стойности при тестовете на WLTP. Най-ниските цифри се отнасят за най-икономичния/лек набор от опции.
Най-високите цифри се отнасят за най-малко икономичния/най-тежкия набор от опции. При WLTP важи, че когато има <5 г. CO 2 отклонение между най-ниските и най-високите стойности, се декларира само най-високата.


1 Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

2 Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar. Jaguar Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

5 Изисква соларно стъкло за някои пазари. Навигационните упътвания на предното стъкло се появяват само когато Pivi Pro е инсталиран в автомобила.

6 Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

7 Прилага се политиката за употреба. След използване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта на данните и функционалността на автомобила може да намалеят за останалата част от месеца. За подробности относно правилата за ползване, свързани с тази функция, моля, вижте Условията на InControl Pivi Pro на адрес www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на поточно предаване и дефиницията на видеосъдържанието. HD видео ще увеличи значително използването на данни.

8 Activity Key може да бъде зареден за приблизително два часа, осигурявайки до десет дни живот на батерията.

9 Само за седан. Клиентите, които носят варифокални или бифокални лещи, могат да имат проблеми с настройването на цифровия режим на огледалото. Стандартният режим на огледалото обаче може да се използва по всяко време.


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.


Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Jaguar за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за Вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.


Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions


Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.


Android Auto е търговска марка на Google LLC.