XF Седан

Безспорно Jaguar. Изявеният дизайн на XF откроява модела от останалите.

ВИЖТЕ 360-ГРАДУСОВ ИЗГЛЕД НА ЕКСТЕРИОРА

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 129 при механична трансмисия
До 138 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 4.9 при механична трансмисия
От 5.3 при автоматична трансмисия

НОВИЯТ XF CHEQUERED FLAG

Акцент върху награждавания дизайн на XF.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

XF надгражда успеха на най-награждавания автомобил на Jaguar досега. С ненадминатата си комбинация от стил и съдържание той предоставя изключително привлекателно съчетание на дизайн, динамика и финес, за да създаде автомобил, който предлага както вълнение, така и икономичност. Всичко това, усъвършенствано от свръхмодерни технологии, които гарантират вашата безопасност, свързаност и забавление.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ XF СЕДАН ЕКСТЕРИОРА
XF Седан
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/000.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/***.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/**_m.jpg
НАТИСНИ ТУК
РАЗГЛЕДАЙТЕ XF СЕДАН ИНТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xf_my19
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо
ИЗДАНИЯ
НОВИЯТ XF CHEQUERED FLAG

Отличаваща се интерпретация на съблазнителната комбинация на XF от дизайн, динамика и финес. Chequered Flag предлага уникални емблеми, джанти и избор между най-продаваните ни силови агрегати, съчетавайки ексклузивност и индивидуален вкус.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ОЛЕКОТЕН, ИНСТИНКТИВЕН, ОТЗИВЧИВ
Благодарение на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, XF е по-икономичен, предлага по-ниски разходи за поддръжка и намалява емисиите до едва 124 г/км1‡. В движение - олекотени предни двойни носачи
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА
ИЗПИПАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО
XF е разнообразие и лукс по поръчка. Място, където висококачествените материали са елегантно оформени в дизайн, осигуряващ чист, всеобхватен комфорт. Където и да седите, съвременният дизайн, изобилната естествена светлина и изящната майсторска изработка на XF се съчетават, за да създадат атмосфера на релаксираща изтънченост.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
INCONTROL
Останете свързани и се забавлявайте с InControl, информационно-развлекателната система на XF. Всеки XF съдържа мощните технологии на Touch Pro от следващо поколение като стандартно оборудване. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - технологиите на Jaguar предлагат решения, които иновативно подобряват шофирането ви2
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar XF получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете за безопасност на Euro NCAP за 2015 г.3

Предлагайки изключителна защита при сблъсък, автомобилът отбеляза високи резултати във всички категории, включително „Пътник“ и „Пешеходец“, и е сред моделите с най-висок рейтинг в сегмента.

XF предлага и гама активни системи за безопасност, включително Аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?

Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване. Кой е точният за вас?

КОЙ Е ТОЧНИЯТ ЗА ВАС?
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ XF

Всеки XF модел в гамата предлага характерна комбинация от икономичност, динамика и лукс.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

1Стойностите за динамика и икономичност на двигателя се отнасят само за седана XF.
2Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции.
Разгледайте стойностите съгласно WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Показаните данни са в резултат от официални тестове на производителя съгласно европейското законодателство. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри.