ПРАКТИЧНОСТ

Дизайнът на I-PACE отваря един свят, изпълнен с възможности. Безпроблемно интегрираните технологии, зареждането на безжичните устройства и усилването на телефонния сигнал помагат да се контролират функциите на I-PACE - и свързаните ви устройства - лесно.

I‑PACE е компактен на външен вид, но изключително просторен отвътре. Електрическата архитектура ви осигурява свободата да си представите ново интериорно пространство за вас и пътниците ви.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРОСТОРЕН ДИЗАЙН

Архитектурата на I‑PACE позволява предните седалки да са разположени по-напред към пространството, където обичайно би стоял двигателят, подобрявайки позицията на шофиране. Това също така осигурява по-голямо разстояние между предните и задните седалки, предоставяйки повече пространство за краката и комфорт за пътниците на задните седалки.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ
Зад задните седалки багажникът осигурява значителния обем от 656* литра с дължина от 967 мм. Товарният капацитет на I‑PACE се допълва от предно отделение за багаж под предния капак, осигуряващо 27 литра допълнително пространство.

Капацитетът на багажника е намален с 18 литра с въздушното окачване.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:mN5krYhKgKg
ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ В АВТОМОБИЛА
Липсата на задвижващ агрегат освобождава пространство от 10,5 литра под предния централен подлакътник. Има удобно място за съхранение и под цялата задна седалка. И понеже електрическите мотори не се нуждаят от стандартна скоростна кутия, сме употребили възможно най-добре пространството в централната конзола, като сме проектирали перфектното място за телефони и ключове.
ACTIVITY KEY
Насладете се на любимите си дейности на открито и дръжте автомобилния ключ на сигурно място в автомобила. Опционалният Activity Key представлява здрава, изцяло водоустойчива гривна, която ви позволява да се наслаждавате на редица дейности, при които носенето на ключ не е удобно.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:ervtUTgUSII

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас