ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

I‑PACE дава нов прочит на класическия баланс на Jaguar между спортен автомобил и луксозна майсторска изработка.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Безпроблемно вградени технологии, обширно пространство и изключително спокойствие. Дизайнът на интериора е изчистен и подреден, с тактилни характеристики и извити линии.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЛУКСОЗНА АТМОСФЕРА

В целия интериор красиви ръчно изработени щрихи подсилват луксозната атмосфера на купето. Обграждат ви богати, солидни покрития, а фините контрастни двойни шевове допринасят за уникалната изтънченост. Нощем ясна бяла светлина акцентира изящните детайли.

СКРИТО ПРОСТРАНСТВО

I‑PACE е оборудван с полегата централна конзола в средата на купето. Този уникален дизайн на конзолата ви дава незабавно усещане за пространство в I‑PACE в момента, в който отворите вратата.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ ПРАКТИЧНОСТТА
СЕДАЛКИ
СПОРТНИ СЕДАЛКИ
Предлагани в гама от материали и цветове, експертно проектираните спортни седалки на I‑PACE ви придържат и служат за опора на тялото при всеки завой. Те имат функции за отопление и охлаждане за по-голям комфорт.
СЕДАЛКИ PERFORMANCE
Опционалните седалки Performance са конструирани по модела на спортните автомобили. Изработени от най-фините материали, те осигуряват по-голяма странична опора при динамично шофиране.
ТИХ ФИНЕС

Купето е убежище от външния свят. За изключителна изтънченост усъвършенстваното капсулиране на мотора намалява шума му, а източеният екстериорен дизайн минимизира шума от вятъра.

АКУСТИЧНО ЛАМИНИРАНО СТЪКЛО

I‑PACE предлага изтънчена, тиха возия. За поддържане на спокойния интериор I‑PACE е оборудван с акустично ламинирано стъкло на предните странични стъкла и на предното стъкло, които намаляват шума, навлизащ в купето отвън.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:ohO5fY_9kQs

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ПРЕДВАРИТЕЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ НА КУПЕТО
Предварително затоплете или охладете купето на I‑PACE чрез сензорния екран или дистанционно чрез приложението за смартфон, за да сте сигурни, че температурата в купето е според предпочитанията ви, преди да се качите в автомобила. Чрез предварителна климатизация на I‑PACE по време на зареждането идеалната температура се постига без да се черпи енергия от батерията, което запазва пробега на автомобила.
ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С ФИЛТЪР ЗА РМ2.5 ЧАСТИЦИ
Технологията за йонизиране на въздуха Nanoe подобрява благосъстоянието както на шофьора, така и на пътниците. Когато натиснете бутона PURIFY в колата си, специално проектираният филтър ще привлича и улавя фини частици от външния въздух като PM2.5 и алергени във въздуха като прах. Това се случва, като технологията улавя частиците вътре в купето и неутрализира всички замърсители на въздуха.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ