ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Елегантно внедрените технологии улесняват управлението на функциите на I‑PACE и на свързаните устройства.

I‑PACE предоставя невероятно улеснено преживяване - както в автомобила, така и извън него. Независимо дали на двата сензорни екрана, интерактивния дисплей за водача и Head-up дисплея или на вашия смартфон, всичко, от което се нуждаете, е винаги под ръка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
PIVI PRO

Нашата информационно-развлекателна система Pivi Pro е толкова лесна за употреба, колкото и Вашият смартфон. Ключовите функции като Навигация, Медиа и Контакти са само на едно докосване.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СВЪРЗАНОСТТА КАТО СТАНДАРТ
ALL-NEW NAVIGATION 
Предоставя актуализации на трафика в реално време и достъп до обществените точки за зареждане. Информацията за места за пакиране също е достъпна, дори когато устройството е офлайн. Всичко се показва с изключителни 2D или 3D детайли, с гласово ръководство, което автоматично се заглушава по познати маршрути.
ВКЛЮЧЕН WI-FI В ПЛАНА ЗА ДАННИ
С включени 4G данни, вградени във Вашия I-PACE, опционалният Wi-Fi Hotspot ще осигури достъп на автомобила до Интернет. С активиран Wi-Fi с план за данни ще можете да поддържате връзка с приятели и семейство и да забавлявате всички със забавни онлайн видеа. Дори когато сте на непознат път, където няма връзка. Wi-Fi използва външната антена за най-добрата възможна свързаност.
CONNECT PRO
С Connect Pro I‑PACE ви държи информирани и осведомени. Разберете какво се случва по маршрута ви, къде има паркинги и интересни места и след като сложите SIM карта, можете да създадете 4G Wi-Fi точка за достъп в автомобила, за да сте сигурни, че винаги сте свързани.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Останете свързани с I‑PACE. Съвместимо с повечето смартфони на Apple и Android, приложението Remote ви позволява да сте в крак с новостите и да взаимодействате с ключова информация за автомобила като наличен пробег, състояние на зареденост, скорост на зареждане и дали кабелът за зареждане е включен.
SMARTPHONE PACK
Пакетът Smartphone прави взаимодействието с редица приложения чрез сензорния екран на I‑PACE лесно и интуитивно.
SECURE TRACKER
Използва проследяваща технология, за да ви предупреди за опит за кражба и сигнализира за местоположението на автомобила ви на съответните власти. Опционалният Secure Tracker Pro1 усъвършенства тази функция и изпраща предупреждение до Центъра за проследяване на откраднати автомобили, ако автомобилът ви е бил откраднат с неоторизиран или клониран ключ.
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
За да намали разсейването на водача, опционалният Head-Up дисплей извежда ключови данни за автомобила като скорост и навигационни насоки на предното стъкло. Той включва кристално ясна пълноцветна графика с висока резолюция.
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача с висока резолюция предоставя релевантна информация за шофирането, включително навигационни насоки на цял екран с 3D карти там, където имате нужда от тях. Високата му резолюция гарантира максимална яснота, а усъвършенстваният процесор предоставя плавно движеща се графика с изключителна рязкост.
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN<sup>TM<sup>
Вдъхнете живот на музиката си с две аудиосистеми от британските аудио експерти Meridian™. Превъзходната аудиосистема със съраунд звук Meridian с технология Trifield™ доставя цялата пълнота и яснота на живото изпълнение. С 16-те си високоговорителя и 1 субуфър Meridian™ осигурява най-доброто аудио изживяване като стандартно оборудване на I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Приложението Jaguar iGuide използва най-новите технологии, за да обясни всички характеристики и бутони за управление на вашия I‑PACE, които трябва да познавате. То се използва и като ръководство на собственика на автомобила, гарантирайки, че винаги ще имате готов отговор на всеки въпрос.
ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1 Прилага се политиката за употреба. Стандартен абонамент за 1 година.
2Съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след изтичане на първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar.
3Secure Tracker и Secure Tracker Pro ще изискват допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от търговеца на Jaguar. Изисква дистанционна или мобилна връзка

Някои от описаните функции може да са опционални или да зависят от пазара. Консултирайте се с местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Съдържа абонаментни услуги, които могат да изискват удължаване след изтичане на първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас