ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Елегантно внедрените технологии улесняват управлението на функциите на I‑PACE и на свързаните устройства.

I‑PACE предоставя невероятно улеснено преживяване - както в автомобила, така и извън него. Независимо дали на двата сензорни екрана, интерактивния дисплей за водача и Head-up дисплея или на вашия смартфон, всичко, от което се нуждаете, е винаги под ръка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
TOUCH PRO DUO

Нашата информационно-развлекателна система Touch Pro Duo се състои от 10-инчов сензорен екран, вграден в арматурното табло, и по-ниско разположен 5-инчов сензорен екран с многофункционални динамични циферблати.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:v1v9Ss8JQo4

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СВЪРЗАНОСТТА КАТО СТАНДАРТ
NAVIGATION PRO
Navigation Pro ви позволява да изведете 2D или 3D карти. Запазете любимите си места и използвайте мултисензорни жестове за лесно разглеждане на картите. При I‑PACE Navigation Pro също така предоставя подробни данни за пробега ви, като взема предвид различни фактори, включително топографията на пътя и ограниченията на скоростта.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:M1YaPrydegU
SMARTPHONE PACK
Пакетът Smartphone прави взаимодействието с редица приложения чрез сензорния екран на I‑PACE лесно и интуитивно.
CONNECT PRO
С Connect Pro I‑PACE ви държи информирани и осведомени. Разберете какво се случва по маршрута ви, къде има паркинги и интересни места и след като сложите SIM карта, можете да създадете 4G Wi-Fi точка за достъп в автомобила, за да сте сигурни, че винаги сте свързани.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Останете свързани с I‑PACE. Съвместимо с повечето смартфони на Apple и Android, приложението Remote ви позволява да сте в крак с новостите и да взаимодействате с ключова информация за автомобила като наличен пробег, състояние на зареденост, скорост на зареждане и дали кабелът за зареждане е включен.
SECURE TRACKER
Използва проследяваща технология, за да ви предупреди за опит за кражба и сигнализира за местоположението на автомобила ви на съответните власти. Опционалният Secure Tracker Pro1 усъвършенства тази функция и изпраща предупреждение до Центъра за проследяване на откраднати автомобили, ако автомобилът ви е бил откраднат с неоторизиран или клониран ключ.
ОНЛАЙН МЕДИИ
Слушайте любимата си музика, радио и подкасти в движение. Всичко това без смартфона ви. Свържете акаунтите си в Deezer и TuneIn към портала InControl и ще имате директен достъп до медийните си файлове от сензорния екран на автомобила.
ИНТЕЛИГЕНТНИ НАСТРОЙКИ

Автоматично идентифицирайки всеки водач чрез ключа и телефона му, функцията Интелигентни настройки може да избере предпочитани позиции на седалката и огледалото за обратно виждане и да възпроизведе любимите ви медийни файлове в началото на всяко пътуване. Функцията Интелигентни настройки може също така да научи и автоматизира тези предпочитания на базата на навиците и миналите ви обичайни действия.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:URgXPjG9Jtk

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
За да намали разсейването на водача, опционалният Head-Up дисплей извежда ключови данни за автомобила като скорост и навигационни насоки на предното стъкло. Той включва кристално ясна пълноцветна графика с висока резолюция.
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача с висока резолюция предоставя релевантна информация за шофирането, включително навигационни насоки на цял екран с 3D карти там, където имате нужда от тях. Високата му резолюция гарантира максимална яснота, а усъвършенстваният процесор предоставя плавно движеща се графика с изключителна рязкост.
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN<sup>TM</sup>
Вдъхнете живот на музиката си с две аудиосистеми от британските аудио експерти Meridian™. Превъзходната аудиосистема със съраунд звук Meridian с технология Trifield™ доставя цялата пълнота и яснота на живото изпълнение. С 15-те си високоговорителя Meridian™ осигурява най-доброто аудио изживяване като стандартно оборудване на I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Приложението Jaguar iGuide използва най-новите технологии, за да обясни всички характеристики и бутони за управление на вашия I‑PACE, които трябва да познавате. То се използва и като ръководство на собственика на автомобила, гарантирайки, че винаги ще имате готов отговор на всеки въпрос.
ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Приложими са общи условия и ограничения. Свържете се с вашия местен търговец на Jaguar Land Rover за повече информация.
 
Някои от описаните функции може да са опционални или да зависят от пазара. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места. Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологиите, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас