ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Революционният дизайн на I‑PACE е верен на духа на Jaguar и на концепцията на I‑PACE.

ВИЖТЕ ВИДЕО
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
АЕРОДИНАМИКА

От ясно изразените арки на предните колела до задния дифузьор, всеки елемент на аеродинамичния дизайн на I‑PACE позволява на автомобила да пори въздуха плавно за оптимален пробег и стабилност.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ОТВОР НА ПРЕДНИЯ КАПАК
ЗАДЕН ДИФУЗЬОР
ДРЪЖКИ НА ВРАТИТЕ
ОТВОР НА ПРЕДНИЯ КАПАК

Дръзката предна решетка се извива навътре, намалявайки въздушното съпротивление, като канализира въздуха през отвор на предния капак и навън, където той преминава над покрива, извит за максимална икономичност.

ЗАДЕН ДИФУЗЬОР

Четвъртитите ъгли стимулират въздуха да се отделя плавно от автомобила, минимизирайки разликите в налягането, причиняващи въздушно съпротивление.

ДРЪЖКИ НА ВРАТИТЕ

Гарантирайки, че въздухът преминава гладко около целия екстериор, прибиращите се дръжки стоят изравнени с вратите на автомобила.

ПЛАВНА СРЕДНА ЛИНИЯ

Мястото на водача е разположено ниско с плавно извити калници, които създават усещане за движение и допълват стремителната, изтънена средна линия на каросерията.

СТАЙЛИНГ

Придавайки характерно присъствие на пътя, тънките футуристични LED предни фарове на I‑PACE съдържат отличителна двойна J-образна графика, а покривът изглежда изключително плавен с боя в цвета на каросерията, контрастна боя Black или панорамен стъклен покрив.

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ 
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За още по-добра видимост и безопасност нощем, изберете опционалните Адаптивни матрични LED предни фарове.

LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ 

В четвъртитите ъгли на I-PACE елегантните задни светлини също са LED. Когато са избрани опционалните Адаптивни матрични LED предни фарове, задните светлини са със същите впечатляващи анимирани мигачи като предните фарове.

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Покривът на I‑PACE е наличен в цвета на каросерията, в черен контрастен цвят или с панорамен стъклен покрив, за да изпълва купето с естествена светлина.

ДЖАНТИ JAGUAR

Направете така, че I-PACE изцяло да отговаря на Вашата индивидуалност, като изберете от нашата гама от 11 модела джанти. Предлагат се от 18” до 22”, а опциите включват и 22-инчови джанти с 5 спици Style 5069 в цвят Gloss Black с покритие с ефект "диамант" и допълнения в цвят Carbon Fibre (изобразено)

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ