ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Революционният дизайн на I‑PACE е верен на духа на Jaguar и на концепцията на I‑PACE.

ВИЖТЕ ВИДЕО
АЕРОДИНАМИКА

От ясно изразените арки на предните колела до задния дифузьор, всеки елемент на аеродинамичния дизайн на I‑PACE позволява на автомобила да пори въздуха плавно за оптимален пробег и стабилност.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ОТВОР НА ПРЕДНИЯ КАПАК

Дръзката предна решетка се извива навътре, намалявайки въздушното съпротивление, като канализира въздуха през отвор на предния капак и навън, където той преминава над покрива, извит за максимална икономичност.

ЗАДЕН ДИФУЗЬОР

Четвъртитите ъгли стимулират въздуха да се отделя плавно от автомобила, минимизирайки разликите в налягането, причиняващи въздушно съпротивление.

ДРЪЖКИ НА ВРАТИТЕ

Гарантирайки, че въздухът преминава гладко около целия екстериор, прибиращите се дръжки стоят изравнени с вратите на автомобила.

ПЛАВНА СРЕДНА ЛИНИЯ

Мястото на водача е разположено ниско с плавно извити калници, които създават усещане за движение и допълват стремителната, изтънена средна линия на каросерията.

СТАЙЛИНГ

Придавайки характерно присъствие на пътя, тънките футуристични LED предни фарове на I‑PACE съдържат отличителна двойна J-образна графика, а покривът изглежда изключително плавен с боя в цвета на каросерията, контрастна боя Black или панорамен стъклен покрив.

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За още по-добра видимост и безопасност нощем, изберете опционалните Адаптивни матрични LED предни фарове. Тази система поддържа непрекъсната употреба на дълги светлини, но автоматично регулира формата на лъча, за да избегне заслепяването на водачите в насрещното платно.

LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

В четвъртитите ъгли на I‑PACE елегантните задни светлини също са LED. Когато са избрани опционалните Адаптивни матрични LED предни фарове, задните светлини съдържат същите впечатляващи анимирани мигачи като предните фарове.

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Покривът на I‑PACE е наличен в цвета на каросерията, в черен контрастен цвят или с панорамен стъклен покрив, за да изпълва купето с естествена светлина.

ДЖАНТИ JAGUAR

I‑PACE предлага избор на джанти с размери 18, 20 и 22 инча - всички те перфектно допълват революционния външен вид на I‑PACE.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас