СТИМУЛИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

Като изцяло електрически автомобил с нулеви емисии I‑PACE открива цял свят на придобивки.

ПРИТЕЖАВАНЕ НА I‑PACE

Съчетавайки електрическа динамика с дизайн, верен на духа на Jaguar, I‑PACE включва грижата, сервизното обслужване и поддръжката, които притежаването на автомобил Jaguar винаги ви дава. В качеството си на електрически автомобил с нулеви емисии I‑PACE може да предложи още предимства, включително стимули и придобивки, предоставени от държавата, местните власти и бизнеса, подкрепящи преминаването към електрически автомобили.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПОМОЩ ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

Някои правителства предлагат директен финансов стимул или позволяват на водачите на електрически автомобили да избегнат данъците върху покупката, например ДДС, начислявани върху бензинови и дизелови автомобили. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

ПОМОЩ С АКЦИЗА И РЕГИСТРАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ АВТОМОБИЛ

Акцизът като цяло е по-нисък за електрически автомобили и може да бъде нулев. В държавите, където табелите с регистрационните номера се купуват отделно от автомобила или се получават чрез лотария, електрическите автомобили могат да се възползват от намалени цени и дори изцяло да избегнат лотарията за регистрация на автомобил. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

ПОМОЩ ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО НА ОБОРУДВАНЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

В някои държави могат да се получат стенни зарядни станции със субсидии. Един от предлаганите стимули може да е монтиране на обществени зарядни станции в жилищни комплекси и работни места. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

НАМАЛЕНИ ДАНЪЦИ ВЪРХУ СХЕМИТЕ ЗА СЛУЖЕБНИ АВТОМОБИЛИ

Електрическите автомобили могат да се възползват от значително по-ниски данъци, отколкото еквивалентните бензинови или дизелови автомобили, предлагани от схеми за служебни автомобили. Може да има и счетоводни ползи за вашия работодател във връзка със занижаването на стойността на даден актив. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

БЕЗПЛАТНО ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

Може да има достъпни безплатни зарядни станции, докато сте паркирали в търговски центрове, хотели и други места. Това се нарича зареждане „на определено място“. Други може да предлагат по-ниски такси за зареждане на базата на времето, прекарано на съответното място. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

ИЗБЯГВАНЕ НА ТАКСИ

Там, където има такси за използване на пътищата, понякога електрическите автомобили са освободени от тях. И, разбира се, те няма нужда да плащат данъци за вредни емисии, които се налагат на бензиновите или дизеловите автомобили заради качеството на въздуха. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

УДОБСТВО И ДОСТЪП

В някои градове е разрешено електрическите автомобили да използват лентите за споделено пътуване без пътници, както и автобусните ленти. Също така можете да паркирате на места, които са забранени за бензинови или дизелови автомобили, или може да паркирате на по-ниска цена. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

Стимулите варират в отделните държави и дори в отделните градове и може да се променят без предупреждение. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за повече информация.

СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

С почти един век опит в производството и следпродажбеното обслужване, притежаването на автомобил Jaguar осигурява спокойствие. Батерията на I‑PACE е покрита от пълна 8-годишна гаранция*. Вие винаги ще имате пълната подкрепа на нашата мрежа от търговци и висококвалифицирани техници, които познават вашия Jaguar от горе до долу.

*Гаранцията на I‑PACE е ограничена до 8 години или 160,000 км (което настъпи първо) и е изискуема, ако капацитетът на батерията спадне под 70%.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас