ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

I‑PACE ви позволява да стигнете по-далеч.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ПОДОБРЕНИ ТЕХНОЛОГИИ, ОТГОВОРНО ШОФИРАНЕ

Технологията от следващо поколение при електрическите автомобили и нашата страст към дизайна се съчетават, за да предоставят автомобил с нулеви емисии, който остава безпогрешно разпознаваем като Jaguar. I-PACE може да измине 470 км. само с едно зареждане. Това е възможно чрез комбинацията от високотехнологична литиево-йонна батерия с капацитет 90kWh и коефициент на съпротивление от 0,29 Cd.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

Изберете категория, за да научите как се отразява на пробега на I‑PACE.

КЛИМАТИЗАЦИЯ НА ИНТЕРИОРА
КЛИМАТИЗАЦИЯ НА ИНТЕРИОРА

Системите за отопление и охлаждане използват енергия и това може да намали пробега. 
Тези системи най-често се използват в началото на пътуването, така че за да намали отражението върху пробега, I‑PACE може да подготви интериора преди пътуването, докато автомобилът все още се зарежда. Това позволява на I‑PACE да използва електричество за отопление или охлаждане на купето от електрическата мрежа, а не от батерията.

ЕКСТРЕМНИ ТЕМПЕРАТУРИ
ЕКСТРЕМНИ ТЕМПЕРАТУРИ

Екстремно ниските и високите температури оказват влияние върху това колко добре една батерия поддържа нивото си на заряд. I‑PACE е оборудван с усъвършенствани системи за термично управление, които спомагат за поддържането на батерията на оптимална температура и свеждат до минимум влиянието на външната температура върху пробега на автомобила.

СТИЛ НА ШОФИРАНЕ
СТИЛ НА ШОФИРАНЕ

Водачът оказва едно от най-големите влияния върху пробега. Честото и рязко ускорение оказва негативно въздействие върху нивото на заряд на батерията, докато пътуването с постоянна скорост помага на електрическия автомобил да запази пробега си. Постепенното ускорение също така ви помага да не разчитате на рязкото спиране, което консумира повече енергия, отколкото плавното спиране. 
Пътуването с постоянна скорост помага на електрическия автомобил да запази пробега си.

ШОФИРАНЕ В НАТОВАРЕН ТРАФИК
ШОФИРАНЕ В НАТОВАРЕН ТРАФИК

И ускорението, и спирането изразходват енергия. 
Постоянното ускорение и спиране, което се случва в задръстване, може да е също толкова изтощително за батерията, колкото и за водача. Поддържането на постоянна скорост, доколкото е възможно, в натоварен трафик спомага за запазване на пробега.

ЛЕСНО, УДОБНО, БЕЗПРОБЛЕМНО

Батерията на I‑PACE се зарежда чрез зарядния контакт на автомобила, разположен дискретно зад арката на предното колело. След като го включите, можете да оставите I‑PACE да се зарежда. Автомобилът автоматично ще спре да се зарежда, когато достигне пълен заряд. Безопасно е да зареждате автомобила под дъжда или дори ако е паркиран в сняг, тъй като зарядната система е напълно независима.

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА
За оптимално зареждане у дома можете да инсталирате одобрена стенна зарядна станция на Jaguar. I‑PACE е оборудван с бордово монофазно AC зарядно устройство с мощност 11 kW, което може да зареди автомобила напълно за една нощ и да осигури до 65 км. пробег на час.
Когато използвате домашен контакт, зареждането става по-бавно отколкото със стенна зарядна станция (пробег до 11 км на час), но е достатъчно за ежедневното пътуване до работа от 60 км, ако автомобилът се зареди през нощта.
ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ
I‑PACE е оборудван с бордово монофазно AC зарядно устройство, което може да се използва на всички зарядни станции. Можете лесно да намерите обществени станции за зареждане на много места, използвайки приложението Jaguar Remote или навигационната система. Стандартното зарядно от 50kW може да Ви достави до 270 км пробег на час. Зарядните устройства на постоянен ток стават все по-достъпни, тъй като инфраструктурата за обществено зареждане се подобрява. I-PACE е оборудван да приема до 100kW постоянен ток с DC кабел, така че няма нужда да носите такъв със себе си.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Jaguar са сключили партньорства за инфраструктура за зареждане на всички пазари, където се предлага I‑PACE. Можете да се консултирате с нашите партньори за най-добрите решения за вас. Консултирайте се с вашия търговец на Jaguar за повече информация.
2Електроснабдяване с мощност 7,4 kW е налично в повечето държави.
3Зарядното за бързо зареждане с постоянен ток осигурява голямо количество енергия за кратко време. Скоростта на зареждане намалява с достигане на пълен заряд на батерията, ето защо в повечето случи е по-бързо да заредите с бързо зареждане до 80% или за необходимия удължен пробег.
4A Public Charging Cable (Mode 3 Charging Cable) is supplied as standard with I‑PACE models sold in mainland Europe.

*WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Официални стойности от тестове на производители съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности и цялостната динамика в електрически режим може да варират в зависимост от стила на шофиране и променливите фактори на околната среда.

Официални стойности от тестове на производители съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности и цялостната динамика в електрически режим може да варират в зависимост от стила на шофиране и променливите фактори на околната среда.