ОПЦИИ И JAGUAR GEAR

С изключителната колекция на Jaguar от опции и Jaguar Gear можете да създадете най-добрия I‑PACE в света: Вашия.

ВИЖТЕ ВИДЕО
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Персонализирайте I-PACE според вкуса, начина на живот и интересите си. Най-популярните опции и аксесоари са групирани в четири удобни пакета: Пакет Exterior Carbon Fibre, Пакет Black Exterior, Пакет Bright Exterior и Пакет Cold Climate.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ВИЖТЕ АКСЕСОАРИТЕ
ПАКЕТИ С ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Добавете още едно отличително предимство към дизайна на I‑PACE с тези пакети с екстериорни опции.

ПАКЕТ CARBON FIBRE EXTERIOR
ПАКЕТ BLACK EXTERIOR
ПАКЕТ BRIGHT EXTERIOR
ПАКЕТ CARBON FIBRE EXTERIOR

Покажете високодинамичната природа на I-PACE с тези покрития от карбонови влакна. Пакетът включва рамки на прозорците в цвят Gloss Black, както и кант на предната решетка, капаци на огледалата и елементи отстрани на каросерията и броните от карбонови влакна.

ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Добавете нотка потайност към приковаващия вниманието външен вид на I-PACE с тези елементи в цвят Gloss Black. Пакетът включва рамки на страничните стъкла, предна решетка и кант на предната решетка в цвят Gloss Black.

ПАКЕТ BRIGHT EXTERIOR

Ярък пример за луксозния характер на I-PACE. Този пакет включва хромирано покритие на предната решетка, капаците на огледалата, рамките на прозорците и задния дифузьор.

ПАКЕТ COLD CLIMATE

Този пакет включва отопляеми дюзи за чистачките, отопляемо предно стъкло и отопляем волан.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR GEAR

Придайте персонален вид на своя I‐PACE и открийте аксесоарите, които подхождат на начина ви на живот.

КАНТ НА ПРЕДНАТА РЕШЕТКА ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА
Впечатляващ кант на предната решетка от висококачествени карбонови влакна с диагонална сплитка с гланцирано покритие осигурява премиум екстериорен стайлинг, за да подчертае вдъхновените от динамиката възможности на Jaguar I‑PACE.
КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА
С диагонална сплитка и гланцирано покритие капаците на гледалата от карбонови влакна усъвършенстват стайлинга, вдъхновен от динамиката, в съчетание с олекотено тегло, благодарение на карбоновите влакна.
КАЛОБРАНИ
Предните и задните Jaguar калобрани допълват линиите на Вашия автомобил, намаляват пръскането и осигуряват защита от замърсявания и камъчетата.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:I9eMF8H8v7w
ПОКРИТИЕ ЗА СПОРТНИ ПЕДАЛИ
Изработен от неръждаема стомана и гума, комплектът за педали се закрепва надеждно върху съществуващите педали, придавайки им модерен, спортен вид.
СЕННИК ЗА ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
Този сенник за панорамен покрив от две части, с мрежеста материя и телена рамка, е лесен за поставяне и премахване. Предлага защита от топлина и UV лъчи, създавайки по-удобно изживяване в купето. Съхранява се в товарното пространство, когато не се използва.
ЛУКСОЗНИ МОКЕТНИ СТЕЛКИ
Луксозен комплект персонализирани предни стелки с релефно лого Jaguar и ръбове от набук. Премиум стелките представляват елегантен завършващ щрих за интериора.
CLICK AND GO RANGE
Click and Go е компактна система за съхранение на вещи, която се монтира на гърба на предните подглавници. Тя включва закачалка за дрехи, монтирана на подглавника, която запазва дрехите ви без гънки. За забавлението на пътниците отзад поставка за таблет с възможност за сваляне може да бъде лесно монтирана под различен ъгъл. Click and Hook е универсална закачалка, която създава допълнително пространство за закачване на предмети, като например чанти.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:-pU4Gc6QHZw
LUGGAGE COMPARTMENT COLLAPSIBLE ORGANISER
Снабден с две прегради, сгъваемият органайзер за багаж държи предметите на място по време на пътуването Ви.
ПАКЕТ PET
Осигурете комфорт, щастие и безопасност на вашия домашен любимец. Преграда по цялата височина отделя купето за пътниците, а водоустойчива стелка или издръжлива гумена подложка защитават багажника на автомобила ви.
НАПРЕЧНИ ПОКРИВНИ РЕЛСИ
Напречните релси позволяват използването на широка гама аксесоари за пренасяне на багаж на покрива. Напречните релси на I‑PACE имат нов и уникален механизъм за бързо освобождаване, който позволява релсите да се монтират или свалят лесно без употребата на инструменти.
БАГАЖНИК ЗА ЕКИПИРОВКА ЗА ВОДНИ СПОРТОВЕ
Многофункционална система за пренасяне на различна екипировка за водни спортове, включително сърфборд, кану-каяк или уиндсърф.
БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ЗА МОНТИРАНЕ ОТЗАД
Заключващ се багажник за един велосипед, лесен за монтиране отзад. Максимум три стойки могат да се монтират.
ТЕГЛИЧ
Специална система за теглене със сваляща се топка на теглича. Капацитет за теглене до 750 кг, натоварване на теглича до 45 кг. Включен е електрически модул за теглене. Уникална задна престилка също е включена в комплекта. Тази престилка осигурява капак, който може да се свали, предоставяйки достъп до оборудването за теглене. Когато не се използва, капакът гарантира изчистено, привлекателно покритие, прикриващо системата за теглене.
СЕКРЕТНИ БОЛТОВЕ - ХРОМИРАНИ
Предпазвайте джантите си с проектирани по поръчка хромирани секретни болтове, които осигуряват висока сигурност.
КОМПЛЕКТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ СЦЕПЛЕНИЕТО НА СНЯГ - ТЕКСТИЛНИ ВЕРИГИ
Олекотените текстилни вериги се монтират лесно и бързо и се съхраняват удобно. Препоръчва се да се слагат само на предните гуми.
ВЕРИГИ ЗА СНЯГ
Подобрена мобилност в сняг, кал и лед с тези вериги за гуми с високо сцепление. Слагат се само на задните колела.
ЕМБЛЕМА В ЦЕНТЪРА НА ДЖАНТАТА - ЗНАМЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Отличителната едноцветна централна емблема с логото на Jaguar и знамето на Великобритания символизира британското ни наследство.
СТИЛИЗИРАНИ КАПАЧЕТА НА ВЕНТИЛИТЕ - ЗНАМЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Добавете финален щрих към колелата на вашия автомобил от гамата уникални капачета за вентили по поръчка.
СТИЛИЗИРАНИ КАПАЧЕТА НА ВЕНТИЛИТЕ
Добавете финален щрих към колелата на вашия автомобил от гамата уникални капачета за вентили.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ВИЖТЕ АКСЕСОАРИТЕ