ИНТЕРИОР

В F‑TYPE вие и автомобилът ставате едно цяло. Всеки аспект от конфигурацията му 1+1 е предназначен да създава връзка. Той ви обгръща и издига усещането ви при шофиране до нови висоти.

Интериорът на F‑TYPE излъчва съчетание на функционална ергономичност и спортен стил благодарение на прецизно обмислената архитектура на кокпита, изчистените бутони за управление и ясния инструментален панел.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИЗДАНИЯ
НОВИЯТ F‑TYPE CHEQUERED FLAG

Със своя жизнен интериор Chequered Flag въплъщава вълнението. Седалки Performance с релефно лого и отопляем волан с червен маркер в централната горна част са сред уникалните му характеристики.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА

С изключителни варианти за избор, интериорът на F‑TYPE е възможност за индивидуално изразяване. Персонализирайте стила на интериора, като изберете между разнообразни шевове, материали и цветови комбинации. Лесно е да превърнете F‑TYPE във вашия идеален спортен автомобил.

ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ
Инструментите са опростени, ясни и лесноразбираеми с два големи аналогови циферблата, които са типични за спортните автомобили. Дизайнът на волана с три спици включва основни функции за лесен контрол. При моделите с автоматична трансмисия монтираните зад волана пера ви позволяват да избирате предавките последователно с върха на пръстите си без да сваляте ръце от волана.
ОЛЕКОТЕНИ СЕДАЛКИ
Новите седалки Sport и Performance на F‑TYPE са проектирани по модела на спортните автомобили. Олекотената магнезиева конструкция на седалките спестява над 8 кг* тегло спрямо моделите от предишното поколение. Тяхната аеродинамична форма заема по-малко място, позволявайки повече пози на сядане. Седалките Performance осигуряват по-голяма странична опора при динамично шофиране и опция за охлаждане за по-голям комфорт.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:fUsizUZpYZw
ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ
След натискане на бутона Start интериорът на F‑TYPE оживява с каскада от светлина. Програмируемото амбиентно осветление добавя още по-голяма персонализация с избор от цветовете Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral или Red, за да е в унисон с настроението или стила ви. При включване на Динамичен режим осветлението в зоната на дръжките на вратите, централната конзола и инструменталния клъстер преминава рязко в цвят Red.
БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО
Проектирали сме багажното отделение на F‑TYPE купе така, че да създадем спортен автомобил, подходящ за всеки начин на живот. Багажното му отделение може да се конкурира с някои добре познати семейни хечбеци - до 408 литра. За по-лесен достъп, задната врата може да се отваря и затваря само с едно докосване на бутон чрез опционалната функция за електрическо управление2

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка. Купе или кабриолет, задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, гамата F‑TYPE предлага по нещо за всеки стил на шофиране. Създайте и конфигурирайте идеалния за вас F‑TYPE с помощта на нашия Конфигуратор или заявете интерес.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Сравнително спестяване на тегло със седалки Performance.
2Само за купе.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url