ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Безпроблемно свързани.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Jaguar и ги сравнете един с друг
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
СТИЛ И ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ

С Touch Pro, информационно-развлекателната система на F‑TYPE, ще бъдете безпроблемно свързани с останалия свят. На стандартния 10-инчов сензорен екран използвайте жестове за приближение и плъзгане с пръсти за лесен достъп до нашето аудио-визуално преживяване.

СЕДНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Опростен и интуитивен. Изберете да изведете или пълен 3D изглед на карти, или информационен панел, където можете да виждате информация за шофирането, актуализации на навигацията и да виждате коя песен звучи - всичко това на нов 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача с висока резолюция.


КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ОНЛАЙН МЕДИИ

Слушайте любимата си музика, радио и подкасти в движение. Всичко това без смартфона ви. Свържете акаунтите си в Deezer и TuneIn към портала InControl и ще имате директен достъп до медийните си файлове от сензорния екран на автомобила.


КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

CONNECTED NAVIGATION PRO

Актуална информация за трафика и търсене в реално време са достъпни с Connected Navigation Pro. Запазвайте любимите си места, използвайте мултисензорни жестове, за да разглеждате карти и бъдете информирани с Map Care.


КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ОТЛИЧНА СВЪРЗАНОСТ
ИНТЕЛИГЕНТЕН ИЗБОР
По-интелигентен, по-безопасен начин да използвате смартфона си, докато сте в автомобила. Навигирайте безпроблемно в библиотеката си и пускайте музиката си с Apple CarPlay®. Или използвайте също толкова плавната интеграция на Android AutoTM.
ДИСТАНЦИОНЕН ДОСТЪП
Взаимодействайте със своя F‑TYPE, където и да сте. Приложението Jaguar Remote ви позволява да проверявате нивото на горивото, да локализирате автомобила и удобно да заключвате/отключвате автомобила и да контролирате климатичната система дистанционно.
СПОКОЙСТВИЕ
В случай на кражба опционалната система Secure Tracker сигнализира местоположението на вашия F-TYPE и предупреждава властите незабавно, помагайки за връщането на автомобила ви.
ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ. ВАШИЯТ САУНДТРАК.

Невероятно богатият звук на аудиосистемата на F‑TYPE е благодарение на британските специалисти в звука с висока резолюция MeridianTM. Проектирани чрез прецизни дигитални технологии, тези свръхмодерни аудиосистеми са създадени да се вписват безпроблемно в луксозния интериор на автомобила.

РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ F‑TYPE

Няма грешен отговор, когато избирате между купе и кабриолет.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ МОДЕЛ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Jaguar и ги сравнете един с друг
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики, за да бъдат инсталирани. Свържете се с вашия местен търговец за повече подробности или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Приложението Remote трябва да се изтегли от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно.

Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.