ЕКСТЕРИОР

Плавни линии на каросерията, изваяни контури, подчертани извивки - несъмненото присъствие на F‑TYPE не оставя място за илюзии. Това е високодинамичен спортен автомобил.

Мощният силует и красивите пропорции на F‑TYPE разкриват неговия произход - най-новото попълнение в емблематичното родословие от високоефективни спортни автомобили Jaguar. Отчасти той е изваян от самия вятър, оформен с помощта на свръхмодерния метод за моделиране Изчислителна динамика на флуидите на Jaguar. Аеродинамичната ефективност е елегантно внедрена в каросерията и осигурява по-голяма притискаща сила и отлична стабилност при високи скорости. И с каквато и скорост да се движите, новите адаптивни предни LED фарове на F‑TYPE настройват лъча си, за да гарантират най-доброто възможно осветяване.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
МОДЕЛИ
F‑TYPE
F‑TYPE е истински спортен автомобил с дизайн, съчетаващ мощност и елегантност. Дръзки пропорции. Инстинктивни извивки. Неподвластен на времето, предизвикващ и прогресивен, както само един Jaguar може да бъде. Наличен с 18 до 20-инчови алуминиеви джанти.
F‑TYPE R-DYNAMIC
Подобренията в дизайна придават на F‑TYPE R-Dynamic забележително уверен облик. Стойката му е по-дръзка и агресивна, благодарение на впечатляващия стайлинг на каросерията и гама от по-големи алуминиеви джанти. Мощни предни LED фарове с красив дизайн са идеалният финален щрих.
F‑TYPE R
F‑TYPE R е интензивност. Мощно съчетание на динамика и стил. Той предлага повече. Повече мощност. Повече динамика. Повече тръпка. Аеродинамичен, естетичен и вълнуващ - F‑TYPE R е единствен по рода си.
F‑TYPE SVR
Динамиката на най-мощния ни сериен автомобил досега е подобрена от всяка част на впечатляващия му екстериорен дизайн. Всеки елемент на стайлинга, до най-малкия, фин детайл, създава уникалната динамика на F‑TYPE SVR.
ИЗДАНИЯ
НОВИЯТ F‑TYPE CHEQUERED FLAG

Ексклузивни джанти, допълнени от червени спирани апарати и емблеми, гарантират, че ще направите необикновено впечатление. Chequered Flag се предлага в цвят Caldera Red, Fuji White или Carpathian Grey.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПРЕДНИ LED ФАРОВЕ

Дори нощем F‑TYPE изпъква. Новите му предни LED фарове*, включващи LED дневни светлини с J-образен контур, са толкова мощни, колкото изглеждат. Тези елегантни фарове адаптират широчината и дълбочината на лъча си спрямо скоростта ви и предлагат качество на светлината, близко до дневната светлина. Вие винаги имате на разположение най-доброто осветяване, независимо от заобикалящата ви среда, което помага на очите ви да различават обектите по-лесно и намалява умората.

ПОКРИВИ НА КУПЕ ПО ИЗБОР
АЛУМИНИЕВ ПОКРИВ

За постигане на съвършения външен вид на купе, алуминиевият покрив на F‑TYPE е също толкова здрав и олекотен, колкото и останалата част от автомобила. Той представлява идеалното допълнение като цвят, стил и гама към въздействащия профил на F‑TYPE. Алуминиевият покрив на F‑TYPE е изражение на най-чистата форма на спортен автомобил.

ФИКСИРАН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Панорамният покрив по цялата ширина на автомобила, който се предлага като допълнително оборудване, внася още повече естествена светлина и ефирност в интериора. Ако пък пожелаете по-голямо уединение, покривът е снабден с ръчно изтегляща се затъмняваща щора.

ПОКРИВ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

С външни и вътрешни панели от карбонови влакна, споени, за да образуват здрава, но същевременно лека покривна конструкция, покривът от карбонови влакна, който се предлага като допълнително оборудване, е 20% по-лек от стандартния алуминиев покрив. Той представлява сплитка от въглеродни влакна, видима през плътното, висококачествено лакирано покритие.

СГЪВАЕМ ПОКРИВ

Олекотеният текстилен покрив на F‑TYPE кабриолет е наличен в четири цвята. Звуково подобрен с композитни материали за намаляване на шума, той включва изравнено отопляемо задно стъкло. Покривът може да се вдига или спуска само за 12 секунди и се управлява напълно автоматично при скорости до 50 км/ч.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:Gc5ba94N0Z4
ЗАДНИ LED ФАРОВЕ

Задните фарове с нов дизайн се извиват от страните на автомобила, а тънкостта им се дължи на елегантната LED технология. Отзад, те придават на F‑TYPE усещане за широта и красиво динамични пропорции.

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка. Купе или кабриолет, задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, гамата F‑TYPE предлага по нещо за всеки стил на шофиране. Създайте и конфигурирайте идеалния за вас F‑TYPE с помощта на нашия Конфигуратор или заявете интерес.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

*Стандартно оборудване при F‑TYPE R Dynamic, F‑TYPE R и F‑TYPE SVR. Допълнително оборудване при F‑TYPE.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url